MONDO TV

Stiri - 25.03.2016

2016 25 Mar
Publicat de: 

Elevii pierd bani, că ZMK nu face abonamente

Mai mulți elevi liceeni, care fac naveta din alte orașe spre Petroșani au cerut sprijin primăriilor să poată deconta biletele. Legile, însă, și modul în care s-a încheiat contractul cu operatorul de transport în comun, nu le permit acestora să își deconteze drumul, iar dacă nu au bani, stau acasă.

 

SCANDAL DE PROPORŢII PE TEMA APEI POTABILE

La primele ore ale dimineţii un anunţ postat pe pagina de Facebook a Apa Prod Deva anunţa că se sistează furnizarea apei potabile în mai multe localităţi din judeţ din cauza valorilor inadecvate ale parametrilor de potabilitate.

 

Centru pentru copiii cu dizabilități

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David a anunțat la Petroșani că va deschide în Valea Jiului un centru destinat copiilor cu dizabilități. Proiectul are finanțare guvernamentală și se va adresa acelor copii care au nevoi speciale și trebuie sprijiniți.

 

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

Poliţia română împlineşte 194 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, o serie de evenimente menite să marcheze acestă zi au avut loc astăzi şi la Deva.

 

DEMONSTRAŢII DE ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

În centrul Devei, zeci de persoane au asistat la o demonstraţie realizată de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, dar şi la demonstraţiile tactice cu câinii de intervenţie din dotare. Totul, cu ocazia zilei poliţiei romane.

 

Pollicino – înviorat de celebrul Vico Calabro

Vico Calabro, un celebru pictor italian, renumit în toată Europa, a venit la Petroșani, ca să le facă viața mai frumoasă copiilor cu probleme speciale de la Pollicino. Le-a pictat, alături de alți 3 artiști, tineri studenți, pereții casei de la noi, după schițe gândite de copii. Cei mici își vor regăsi ideile pe pereți și au fost extrem de fericiți să își regăsească poveștile inventate de ei.

 

Buna Vestire, prima sărbătoare a Maicii Domnului

Cea mai veche sărbătoare a Maicii Domnului, Buna Vestire i-a adunat astăzi pe credincioșii ortodocși în biserică, acolo unde, cu mic, cu mare, s-au rugat. Este Postul Paștelui și un moment de regăsire, pentru că în 25 martie, credincioșii spun că a venit cea mai mare veste a creștinătății, vestea că Iisus Cristos se va naște.

 

PERFORMMANTA DE ELITA

Colegiul National Mihai Eminescu si Scoala av Stanca sunt doua institutii de invatamant care nici nu mai au nevoie de prezentare. Elevii cu cei mai bune rezultate la invatamant din judetul hunedoara provin din aceasta structura.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1619 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 24.03.2016 Stiri - 28.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page