MONDO TV

Stiri - 24.03.2016

Publicat de: 

S-a rezolvat!. NU SE POATE

Nu reușim să nu plătim apa de ploaie, sau apa meteorică. Asta spune acum președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, care își pune nădejdea în finanțarea costului acestei părți din factură de către primării. Legal, însă, apa  meteorică trebuie achitată, spun cei care au căutat soluția salvatoare.

 

Scrisoare către locuitorii din Petroșani

De câteva zile, în cutiile de poștă din Petroșani a ajuns scrisoarea primarului Tiberiu Iacob Ridzi, către locuitorii urbei. Într-o grafică bună și pe o hârtie cerată, în 4 pagini, sunt câteva articole cu fotografii, articole din care primarul Petroșaniului ne arată realizările sale, acum că tot e final de mandat și precampanie electorală.

 

TERMENUL PENTRU PLATA IMPOZITELOR, PRELUNGIT PÂNĂ LA 30 IUNIE

Hunedorenii care nu şi-au plătit până acum impozitele la bugetele locale o mai pot face până la sfârşitul lunii iunie. Guvernul a prelungit termenul în care persoanele fizice şi juridice pot plăti impozitele pe clădiri, terenuri şi pe mijloacele de transport.

 

Apa Serv, gazdă și exemplu pentru A.R.A

Societatea de distribuție a Apei din Valea Jiului este, timp de 3 zile, gazda unei întâlniri la care sunt invitați operatori de apă din zona centrală și sud-vestică a României, ai Ministerului Mediului, dar și a finanțatorilor pe proiecte de dezvoltare. Totul, cu scopul de a rezolva cât mai multe probleme în acest sector, dar operatorul din Vale poate fi dat ca exemplu.

 

MAŞINĂ FURATĂ DIN SPANIA, GĂSITĂ ÎN HUNEDOARA

O maşină furată din Spania a fost găsită în municipiul Hunedoara. asta dupa ce politistii l-au somat pe un conducator auto sa traga pe dreapta. Cum acesta si-a continuat drumul, oamenii legii au plecat in urmarirea lui. au gasit autoturismul abandonat în faţa unui bloc.

 

CALENDARUL PERIOADEI ELECTORALE 2016

Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat că începând din data de 22 martie 2016, s-a dat startul perioadei electorale aferentă alegerilor locale care vor avea loc la data de 5 iunie 2016, conform Hotărârii Guvernului nr. 52/2016. 

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1594 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 23.03.2016 Stiri - 25.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page