MONDO TV

Stiri - 22.03.2016

Publicat de: 

Miting de resemnare al minerilor

Minerii s-au resemnat cu ceea ce le-a rezervat administratorul judiciar și cel special, adică au acceptat denunțarea Contractului Colectiv de Muncă. Asta s-a întâmplat ASTĂZI la prânz, când aproximativ 150 de oameni s-au strâns în curtea angajatorului ca să își exprime nemulțumirea.

 

A DOUA ZI DE GREVA FOAMEI LA TERMOCENTRALA MINTIA

Energeticienii de la Termocentrala Mintia continuă greva foamei. Aproape 100 de persoane au recurs la acest gest extrem, nemulţumiţi că revendicările lor nu sunt luate în seamă. Mai grav este că starea lor de sănătate se înrăutăţeşte de la o oră la alta.

 

MINISTRUL ENERGIEI, DESPRE SITUAŢIA DE LA C.E.H.

Salvarea Complexului Energetic Hunedoara nu ține de nicio decizie politică, iar soluțiile tehnice pot veni doar din profesionalismul celor din interiorul companiei, inclusiv a sindicatelor, a declarat, luni, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, potrivit Agerpres.ro.

 

Fără căldură la Petroșani

Municipiul Petroșani rămâne din nou fără căldură din sistem centralizat. CEH a anunțat marți dimineață că sistează agentul termic, din motive legate de defecțiuni.

 

Suspiciune de SHU la Petroșani

O fetiţă în vârstă de 6 ani din Petrila  a fost suspectă de infectarea cu sindromul hemolitic uremic (SHU). Părinții au adus-o la începutul acestei săptămâni la urgența spitalului din Petroșani, de unde a fost trimisă la un spital din Timișoara, după ce analizele au indicat o suspiciune. 

 

Cu forțe proaspete, în numele lui Vadim

La mai puțin de o lună de când și-au lansat candidații la primăriile din Valea Jiului, PRM-iștii, urmații lui Vadim de la noi, s-au răzgândit. Ei îi spun optimizare a situației și atacă primăriile din Petrila și Lupeni cu doi candidați noi, înscriși de câteva zile în partid.

 

Să economisim apa chiar de ziua ei

Copiii din clasa a III-a de la Școala I.G Duca din Petroșani au venit la stația de la Dănuțoni, tocmai pentru a afla cum ajunge apa pe care ei o folosesc la robinet, din calanizare, înapoi în circuitul ei firesc. Au vizitat zonele de tratare, uneori s-au ținut de nas, când nu le-a plăcut mirosul și au plecat mai isteți și cu gândul să economisească apa.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1914 ori Ultima modificare Marți, 22 Martie 2016 20:44

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 21.03.2016 Stiri - 23.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page