MONDO TV

Stiri - 21.03.2016

2016 21 Mar
Publicat de: 

Minerii, chemați în curtea CEH

Minerii de la minele din Valea Jiului sunt chemați marți la ora 13,30 în curtea CEH. Va fi un miting pentru informarea lor, poe care îl organizează sindicatele, cu scopul de a le face cunoscută situația în care se află cel mai mare angajator din județul Hunedoara.

 

GREVA FOAMEI LA TERMOCENTRALA MINTIA

Aproximativ 65 de lideri de sindicat si angajati de la termocentrala Mintia au intrat luni dimineaţă în greva foamei. Manifestările de protest au avut loc în faţa sediului administrativ al termocentralei.

 

Asfalt în Petroșani Nord

În aceste zile sunt finalizate lucrările de asfaltare în Petroșani, în zona de nord a orașului. Muncitorii țin cont de vremea bună și primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că va continua cu străzile din Colonia PetroȘaniului.

 

MEDICII DE FAMILIE, ÎN GREVĂ JAPONEZĂ

Medicii au început seria protestelor anunţate încă de săptămâna trecută. În grevă japoneză s-au aflat astăzi şi medicii de familie din judeţul Hunedoara.

 

Straja va avea canalizare

Se fac deja primele pregătiri pentru ca stațiunea Straja să aibă canalizare. Zecile de pensiuni și cabane particulare se descurcă acum cu fose septice, dar între Apa Serv și primăria Lupeni s-a semnat contractul de începere a lucrărilor. În plus, tot cu acest prilej, se va face canalizarea și pe câteva artere importante din municipiul Lupeni.

 

Apa văzută prin ochii micuților ecologiști

O grupă de copii din clasa a IV- a mici ecologiști, membri ai Petro Aqua, au vizitat stația de epurare a apei de la Dănuțoni. Au aflat cum sunt curățate apele pe care noi le folosim la robinet și, mai ales, au vorbit despre importanța apei. Toate cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1867 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 18.03.2016 Stiri - 22.03.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page