MONDO TV

Stiri - 27.05.2016

2016 25 Mai
Publicat de: 

Casiera a furat 1 milion de lei

O femeie de 49 de ani din Petroșani, angajată a unui CAR, unitate nebancară la care sunt arondați sute de oameni, a fost pusă sub învinuire, după ce ar fi furat 1 milion de lei. Casiera a scos credite până și numele morților, dar și a mai multor oameni care nu aveau deschise conturi la unitatea nebancară respectrivă. Totul a ieșit la iveală, când oamenii s-au trezit datori. 

 

Scandal pe banii săracilor

Zeci de oameni săraci din toată Valea Jiului au așteptat în zadar banii la unitățile de poștă. La Petroșani, după mai multe ore în care au stat în fața unității, oamenii au izbucnit și au cerut să li se spună ce se întâmplă. Din păcate, nu toți au primit bani, iar sumele au fost repartizate după cum au ajuns la ghișeu.

 

7 școli și grădinițe, reabilitate la Vulcan

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare este un real succes la Vulcan, comunitate care a primit nu mai puțin de 230.500 de dolari. Cu acești bani au fost anevlopate cele mai multe unități școlare din toată Valea Jiului și, tot în cadrul proiectului, au fost montate geamuri performante, ori centrale termice. Mai sunt bani și aceștia vor ajunge la spitalul din localitate.

 

PLOILE AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN COMUNA MĂRTINEŞTI

Zeci de gospodării din comuna Mărtineşti a judeţului Hunedoara au fost afectate în urma căderilor abundente de precipitaţii din cursul zilei de joi. 

 

O JUCĂRIE PENTRU FIECARE!

Proiectul „O jucărie pentru fiecare” derulat de Biblioteca Judeţeană Ovid Densusianu Hunedoara Deva  s-a bucurat şi în acest an de un real succes. Astăzi sacii încărcaţi de jucării au plecat spre mai multe centre de plasament din judeţ.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2249 ori Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2016 21:15

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 26.05.2016 Stiri - 30.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page