MONDO TV

Stiri - 26.05.2016

2016 25 Mai
Publicat de: 

Națiunile Unite au premiat administrația din Petroșani

Peste 300.000 de dolari au fost investiți în confortul elevilor de la școli și grădinițele din Petroșani, iar Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare a fost implementat cu succes. Mai sunt bani și alte obiective urmează să fie reabilitate tot în cadrul acestui proiect care s-a încheiat azi. 

 

„Dragnea, Ponta și Laurențiu Nistor au distrus CEH”

Vizita președintelui PSD Liviu Dragnea, dar și cea a fostului premier Victor Ponta în Valea Jiului, a creat stupoare în rândul liberalilor, care au fost acuzați cîă au adus CEH în situația în care se află acum. Liberalii au reacționat dur și au venit cu documente din care reiese concret cine se face vinovat de dezastrul economic al celui mai mare agent din Hunedoara.

 

„Ecouri din Aninoasa”

Jurnalistul Marian Boboc a făcut posibil să auzim cu toții câteva „Ecouri din Aninoasa”. Exact așa și-a intitulat primul volum dintr-o istorie păstrată în rafturile bibliotecilor, dar care va ajunge mai ales la elevii din acest oraș. Cândva aici a început viața minerilor, iar perioada surprinsă în cartea, pe care a lansat-o miercuri la Aninoasa, este cea interbelică.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1852 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 21:06

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 25.05.2016 Stiri - 27.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page