MONDO TV

Stiri - 20.05.2016

Publicat de: 

Victor Ponta: România - țara meșetrului Manole

Fostul premier Victor Ponta a fost la Lupeni în această dimineață și acolo a venit ca să îi susțină pe toți canmdidații PSD la funcția de primar din Hunedoara. Le-a vorbit oamenilor despre faptul că este de partea acestui județ și că revine aici cu plăcere, dar a și menționat că România a ajuns ca în balada Meșterului Manole: ce construiește un guvern, dărâmă următorul și niciodată reușita nu se întrevede.

 

Copil de un an și șapte luni, căutat în Strei

Nu mai puțin de 100 de pompieri, polițiști și jandarmi răscolesc și periază fiecare centimetru de apă și vegetație în zona localității Galați, la 32 de km distanță de Petroșani. Acolo bănuiesc că ar fi dispărut, joi, înghițit de ape, un copil de doar un an și șapte luni. Rudele sale nu știu ce s-a întâmplat, iar cel mic se pare că a ieșit cu sora sa de nici 6 ani și s-a făcut nevăzut. Căutările au fost reluate și cu câini de urmărire în această dimineață.

 

Liceenii își dispută Cupa Universitas

Nu mai puțin de 8 licee din Valea Jiului își dispută Cupa Universitas la fotbal. Întrecea are loc pe gazonul sintetic  din campusul Universității Petroșani și meciurile se dispută în sistem de 7 + 1, cu 2 jucători ca rezerve. Cei mai buni vor lua cupa, dar toți vor avea ceva de sărbătorit la finalul zilei.

 

SFINŢII ÎMPĂRAŢI CONSTANTIN ŞI ELENA

Biserica Ortodoxă îi sărbătoreşte sâmbătă pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare şi pe mama sa, Elena, al căror hram este purtat de numeroase biserici din ţară, incluzând Catedrala patriarhală. Peste 1,8 milioane de români poartă unul din aceste nume, sau derivate ale lor. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1864 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2016 21:59

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 19.05.2016 Stiri - 23.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page