MONDO TV

Stiri - 19.05.2016

Publicat de: 

CURTEA DE APEL ALBA A MOTIVAT ANULAREREA CERERII DE INSOLVENŢĂ A C.E.H.

Curtea de Apel Alba Iulia a apreciat, potrivit motivării instanţei a deciziei de anulare şi trimiterii spre rejudecare la Tribunalul Hunedoara a cererii de intrare în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara, că soluţia de deschidere a respectivei proceduri este lovită de nulitate deoarece judecătorul sindic, recunoscând calitatea de parte în cauză a Sindicatului "Noroc Bun" Petroşani, nu s-a pronunţat asupra apărărilor acestuia.

 

Vom urca cu mașinile în Parâng

Drumul care urcă spre stațiunea Parâng intră în reparații și va fi amenajat. Calea auto va ajunge până în zona școlii de zbor, unde va fi amenajat un sens giratoriu și o parcare auto. Licitașia va fi gata în această vară și apoi poate începe construcția lui.

 

Haideți la Noaptea Muzeelor!

Viața și istoria momârlanilor, ori a minerilor, vestigii vechi și obiecte folosite cândva sub pământ, ori la suprafață în Valea Jiului, pot fi admirate gratuit sâmbătă seara. Este Noaptea Muzeelor și, atât Muzeul Momârlanilor, cât și cel al Mineritului, două muzee unice în România, își deschid larg porțile în 21 mai.

 

Schimb de experiență între licee

De câte ori adolescenții nu au stat în cumpănă atunci când au ales un liceu, iar mai apoi s-au întrebat dacă au ales bine? Aceasta a fost o provocare pentru fiecare absolvent sau boboc, însă, acum, Consiliul Consultativ al Tinerilor a decis să le dea posibilitatea să vadă cum este și peste gardul școlii lor. Schimbul de experiențe s-a finalizat și, fiecare a gustat din plăcerea de a fi elev la un alt liceu, măcar o zi.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2012 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2016 23:00

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 18.05.2016 Stiri - 20.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page