MONDO TV

Stiri - 18.05.2016

Publicat de: 

Centura Petroșaniului intră în reparații

A fost semnat contractul pentru finanțarea lucrărilor de pe centura municipiului Petroșani, iar acestea vor începe în câteva săptămâni. Asfaltul va fi turnat de la sensul guratoriu cu avion, până în zona benzinăriilor, sub podul de cale ferată de la ieșirea din Petroșani. Vom scăpa astfel de craterele uriașe care s-au fosrmat acum în această șosea.

 

Constructorii, amendați pentru inconștiență

Aproape toate firmele care au activități în construcții, de la Hațeg la Uricani au fost amendate de inspectorii de muncă. De vină sunt angajatorii care nu își verifică muncitorii în ceea ce privește siguranța la locul de muncă. Nici cei de pe schele, nici cei care sapă șanțuri nu țin cont de protecția muncii.

 

Ducem gunoiul la Târgu Jiu, cea mai pesimistă variantă

Data de 17 iulie este ultima zi în care mai putem duce gunoiul menajer din Valea Jiului la Vulcan. Groapa se va închide și sunt două variante sigure, plus o a treia pesimistă. Președintele Consiliului Județean Hunedoara a declarat la Petroșani că toate, însă, vor presupune o conștientizare a populației, care va trebui să reducă mult cantitatea de gunoi pe care o produce acum și să o selecteze.

 

Când vom avea apă din barajul Valea de Pești?

Reparațiile la barajul de la Valea de Pești au fost aproape finalizate. Mai sunt lucrări de efectuat, dar, de la finele acestei săptămâni, începe umplerea acumulării de apă. Specialiștii spun că în câteva săptămâni populația va putea chiar să primească apă din acest baraj.

 

HUNEDOREAN LĂSAT FĂRĂ AGONISEALA DE-O VIAŢĂ

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din municipiul Hunedoara a sesizat poliţia din localitate după ce a căzut în plasa a doi escroci. 

 

NOAPTEA MUZEELOR 2016

Sfârşitul acestei săptămâni ne aduce un eveniment mult aşteptat: noaptea muzeelor. Ce surprize ne-au pregatit organizatorii, aflăm din materialul următor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1721 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2016 22:56

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 17.05.2016 Stiri - 19.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page