MONDO TV

Stiri - 17.05.2016

2016 17 Mai
Publicat de: 

Minerii au răbufnit din nou

Nu le-au intrat la timp salariile în conturi, nu au cu ce să mai lucreze la mină și ortacii de la schimbul I de la mina Lonea au intrat târziu în șut, în această dimineață. Problemele s-au acumulat cu fiecare zi și,  cei care trudesc în subteran nu mai cred în ziua de mâine. Situația a fost detensionată câteva ore mai târziu  și, până la urmă, au intrat în mină și banii lor în conturi.

 

ITM a închis, minerii au redeschis abatajul de la Livezeni

La doar câteva ore după ce inspectorii de muncă au închis un abataj cu probleme grave de la mina Livezeni, minerii au reușit repunerea lui în funcțiune. Singurul abataj care dă producție a fost redeschis, însă, inspectorii de muncă le atrag atenția celor care lucrează acolo că viața este mai importantă, decât producția de cărbuni.

 

Nu s-au evaporat banii din reabilitare!

Nu mai puțin de 14 blocuri sunt propuse pentru reabilitare termică în Petroșani, iar alte 10 vor fi finalizate până la finele acestui an. Sunt lucrări începute și neterminate, dar care vor fi finalizate, iar fondurile nu au fost deturnate, cum se vehiculează, mai nou, în presă. Directorul serviciului de administratre a domeniului public, împreună cu primarul din Petroșani, au făcut precizările necesare.

 

SĂPTĂMÂNA VIITOARE ÎNCEPE EVALUAREA NAŢIONALĂ

În perioada 23 mai – 10 iunie, toţi elevii din clasele a II-a, IV-a şi a VI-a vor susţine testele din cadrul Evaluării Naţionale. La nivelul judeţului sunt vizaţi peste 10.000 de elevi, din 92 de unităţi şcolare.

 

5 investitori în 6 luni și nicio investiție gata

Petroșaniul nu este ocolit de investitori, iar administrația de aici nu i-a defavorizat  pe cei care au încercat să vină aici. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi susține că au fost 5 angajatori interesați de zona noastră, au cerut hale și apoi au zis că vor reveni. Deocamdată, însă, niciunul nu a mai venit, poate și pentru că de la noi s-au dus la Gorj și Caraș Severin.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2164 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 21:44

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 16.05.2016 Stiri - 18.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page