MONDO TV

Stiri - 16.05.2016

Publicat de: 

C.E.H. A PIERDUT PROCESUL CU GARDA DE MEDIU

 Complexul Energetic Hunedoara a pierdut la Judecătoria Deva procesul prin care solicita anularea deciziei Gărzii Naţionale de Mediu referitoare la oprirea activităţii termocentralei Mintia, pe motiv că nu sunt îndeplinite normele de protecţie a mediului. 

 

JUDEŢUL HUNEDOARA, PE PRIMUL LOC ÎN REGIUNEA VEST

Fiscul hunedorean a încasat taxe şi impozite cu aproape 16 la sută mai mult decât avea planificat, în primul trimestru al anului. Judeţul Hunedoara se află pe primul loc în regiunea Vest în ceea ce priveşte rezultatele obţinute în primul trimestru al acestui an.

 

Li s-a mutat grădinița

Zeci de copii care au învățat până recent la grădinița din Colonia din Petroșani sunt nevoiți acum să străbată aproape 2 km pe jos ca să vină la grădinița improvizată la școală. Cei mici ajung, dar nu în fiecare zi, iar administrația locală promite o grădiniță nouă, lângă școală. Totuși, copiii ar avea nevoie și de transport până acolo.

 

Când o face plopul pere!

În Petroșani, din drumul național, poate fi admirat unul dintre cele mai degradate imobile din zonă și, mai mult decât atât, la ultimul etaj, stă bine înfipt în terasament un copac în toată puterea lui. Oamenii locului spun că au fost și alții și mai falnici, că clima le-a priit, dar nococ cu alpiniștii că au venit și i-au tăiat. Administrația locală a luat în calcul reabilitarea imobilului, dar până atunci, locatarii așteaptă să facă plopul pere.

 

Investiții din premii pentru Școala nr 2

Școala nr 2 din Colonia Petroșani are acum șansa să se doteze cu aparatură de ultimă generație. Totul a fost posibil pentru că elevii și profesorii au participat în cadrul unui concurs național, iar cu banii obținuți vor cumpăra cele necesarii școlii.

 

A NINS LA MUNTE

 Deşi suntem la mijlocul lunii mai, la munte ninge mai ceva ca în luna decembrie, semn că iarna nu vrea sa „părăsească” judeţul Hunedoara.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2035 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 13.05.2016 Stiri - 17.05.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page