MONDO TV

Stiri - 30.06.2016

2016 29 Iun
Publicat de: 

Dosar „tergiversat” de o jumătate de an

Un bărbat din Uricani, care a fost la un pas de moarte acum o jumătate de an, așteaptă și acum ca dosarul să plece de la Poliția municipiului Vulcan. A fost victima unui accident rutier și a petrecut nu mai puțin de 155 de zile în spital, iar polițiștii spun și acum că dosarul este în termen, iar ancheta este în grafic și îl trimit la Parchetul de pe lângă judecătoria Petroșani.

 

TRAIAN BERBECEANU A FOST ACHITAT

Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost achitat, astazi, iar Ioan Mureşan, fostul şef al DIICOT Alba a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare, au stabilit magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Decizia nu este definitivă.

 

Impozite cu bonificație până acum

Pentru prima dată, după ani de zile, 30 iunie a fost data limită de plată a impozitelor și taxelor locale cu bonificație. De vineri, 1 iulie, se percep penalizări, dar se pare că procentul încasărilor, cel puțin la Petroșani, trece de 60% din valoarea totală.

 

REACŢIA LUI BOGDAN ŢÎMPĂU LA PLECAREA LUI MIRCEA MOLOŢ DIN PNL

Preşedintele PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău spune că nu se teme de plecarea lui Mircea Ioan Moloţ din PNL şi numirea sa la conducerea ALDE Hunedoara.

 

FONDURI EUROPENE PENTRU INVESTIŢII ÎN AGRICULTURĂ

Tinerii din judeţul Hunedoara care doresc să înceapă o afacere în domeniul agricultură trebuie să ştie că au la dispoziţie fonduri europene nerambursabile. Sesiunea de depunere a proiectelor este deschisă.

 

Pepe, Corina și DJ Project cântă la Nedeia Vulcăneană

Nedeia Vulcăneană se află acum la ediția a 44-a și îi va aduce pe scena din Vulcan pe Pepe, Carina și DJ Project, dar și interpreți locali de muzică ușoară, ca și de muzică populară. Concursurile au început încă de acum 3 săptămâni, iar acum vor fi premiați cei care își sărbătoresc nunta de aur, ca și cei care au obținut rezultate deosebite în anul trecut. 

 

Arc peste timp, cu vânătorii de munte din Valea Jiului și Italia

Francesco Forti este unul dintre militarii cu grad de colonel, care face parte din rândul vânătorilor de munte din provincia Belluno din Italia, dar care s-a îndrăgostit de zona noastră și vine de 10 ani la Pollicino. Pentru că se împlinesc 100 de ani de când există vânătorii de munte, reprezentanții Asociației Cultul Eroilor Regina Maria, foști militari ai acestei arme, acum în rezervă, i-au înmânat lui Frnacesco o diplomă și l-au făcut membru de onoare la Petroșani.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1723 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 23:19

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 29.06.2016 Știri - 15.06.2017 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page