MONDO TV

Stiri - 29.06.2016

2016 29 Iun
Publicat de: 

Magistrala de gaz se extinde la Lupeni

Conducta magistrală de gaz metan de la Lupeni va ajunge, în curând, până în zona primăriei. Primarul Cristian Resmeriță spune că acum se face prelungirea rețelei și că blocurile de la mină și chiar Mina Lupeni vor fi ultimele obiective ce vor fi branșate în scurt timp. Lucrările sunt acum în plină desfășurare.

 

POTOPUL DIN JUDEŢUL HUNEDOARA A LĂSAT PAGUBE IMENSE

Potopul care s-a abătut asupra judeţului Hunedoara în perioada 15 mai – 19 iunie 2016 a provocat pagube de aproape 60 de milioane de lei, potrivit evaluărilor centralizate de Instituţia Prefectului Hunedoara, care a prezentat un bilanţ al efectelor inundaţiilor, dar şi modul în care au intervenit autorităţile.

 

Au sosit alimentele de la Uniunea Europeană

Sute de oameni sunt așteptați în toată Valea Jiului să își ridice cutiile cu alimentele ce vin special pentru ei din spațiul comunitar. Sunt oameni săraci, cu venituri modeste, în gerenal sub pragul de 450 de lei sau cu handicap, iar aceste pachete le vin în sprijin.

 

Liceeni așteptați să devină șomeri

Că iau sau nu Bacalaureatul, liceenii care au împlinit 18 ani ar putea să ia în calcul și varianta de a beneficia de șomaj. Au timp să își depună dosarele pe o perioadă de 60 de zile de la data la care au terminat școala. Asta, dacă nu cumva vor da la facultate.

 

FERMIERII VOR PRIMI BANI DE LA APIA

Perioada în care fermierii au putut depune la APIA cereri de plată fără să fie sancţionaţi s-a închieat. Din păcate, numărul acestora este mai mic faţă de anul trecut.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1655 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 08:24

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 28.06.2016 Stiri - 30.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page