MONDO TV

Stiri - 27.06.2016

2016 27 Iun
Publicat de: 

Sub cerul liber, la o săptămână de la potop

A trecut o săptămână de la potopul care a distrus zeci de case în Petroșani, iar o bătrână de 80 de ani din Colonie doarme aproape sub cerul liber și se teme de fiecare nor. Casa i-a ars acum un an, iar ploaia cu grindină de acum o săptămână i-a distrus și interiorul. Femeia cere ajutor ca să își cârpească măcar o cameră, să nu se mai teamă de ploi.

 

ŞEDINŢĂ DE ÎNVESTIRE LA CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA

Laurenţiu Nistor a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, iar cei doi vicepreşedinţi sunt Mircea Bobora şi Sorin Adrian Vasilescu. Bobora este singurul pesedist care a primit un vot şi de la liberali, ceilalţi au fost validaţi cu 18 voturi de la PSD.

 

CEH pierde salvatori mineri și nici nu vin alții din urmă

O meserie extrem de importantă cum este cea de salvator minier este acum pusă în pericol de programul de restructurare al Complexului Energetic Hunedoara. Nu mai puțin de 17 angajați de la Prestserv au plecat în ultima perioadă, iar dintre ei, o parte sunt salvatori. În plus, în această meserie nu s-au mai făcut noi angajări de ani buni.

 

Gradinița de vară anulată de potop

Ploaia care a măturat Valea Jiului acum o săptămână a eliminat posibilitatea ca micuții să vină la grădinița de vară. Nici nu s-au strâns suficienți copii, dar clădirea în care ar fi trebuit să se țină cursurile este în plin șantier, după ce ploile și grindina au distrus acoperișul, podul și tavanele din clase.

 

ZIUA DRAPELULUI SĂRBĂTORITĂ LA DEVA

Ziua drapelului a fost sărbătorită duminică şi în municipiul reşedinţă de judeţ.  În piaţa tricolorului din localitate au participat atât reprezentanţi ai administraţiei publice locale cât şi cei ai Consiliului Judeţean Hunedoara. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1359 ori Ultima modificare Luni, 27 Iunie 2016 21:16

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 24.06.2016 Stiri - 28.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page