MONDO TV

Stiri - 24.06.2016

2016 24 Iun
Publicat de: 

URȘII ATACĂ DIN NOU

Mai mulți localnici de la poalele Parângului, care locuiesc aproape de Cartierul Aeroport sunt pur și simplu terorizați de animalele sălbatice. Urși, lupi, mistreți și alte orătănii le trec mereu prin curți și le fac pagube și nu mai știu cui să se adreseze. Ultima dată, într-una dintre gospodării a distrus stupii unui localnic și omul spune că sigur era o ursoaică, pentru că a găsit și urme mici prin fân.

 

Tiberiu Iacob Ridzi și Florin Nicolae continuă la Petroșani

Municipiul Petroșani a votat pentru continuitate și la fel au făcut și aleșii locali. Astăzi a fost validat primarul Tiberiu Iacob Ridzi și aleșii locali, care au fost validați, au votat pentru ca Florin Nicolae să rămână viceprimar.

 

Continuitate și pentru tandemul Ile – Merișanu

Nici la Vulcan nu este nicio schimbare, iar Gheorghe Ile și Cristian Merișanu rămân să conducă și acest municipiu pentru următorii 4 ani. Festivitatea de investire în funcție a celor doi, dar și a consilierilor locali a avut loc în primărie și, singura care a avut ceva de spus a fost Angela Stoica, cea care a fost viceprimar acum câțiva ani și acum a revenit, dar pe funcția de consilier local.

 

Cât suntem de pregătiți pentru viața de familie?

Parenting și carieră au fost temele abordate în cadrul unui simpozion ce a avut loc la Universitatea din Petroșani, la finele acestei săptămâni. Toți participanții se vor alege cu certificate europene ce au girul mediului academic din Petroșani, dar și al Asociației Europene de hipnoză. S-a vorbit despre familie, copii și modul în care relaționează și trebuie să relaționeze, iar cei prezenți au plecat acasă cu o experiență ce sigur le va folosi în viitor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2412 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 15.06.2016 Stiri - 27.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page