MONDO TV

Stiri - 21.06.2016

2016 20 Iun
Publicat de: 

Apele și grindina au pus la pâmânt Valea

Sute de oameni au ieșit în stradă, alături de pompierii veniți din 6 județe (Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Sibiu, Alba și Hunedoara)  în Valea Jiului pentru a scoate mâlul și apa din casele sinistraților. Mai multe cartiere din Petroșani, Vulcan, Petrila, Uricani, Aninoasa sau Lupeni sunt acum sub un strat înalt de mâl, după ce ore în șir, reprezentanții ISU au scos din apartamentele oamenilor apa, care, pe alocuri a ajuns și la un metru și jumătate. Acum, oamenii alteaptă ajutoare de la Guvern.

 

Mineri evacuați la Livezeni

Minerii din abatajul mecanizat de la mina Livezeni au fost evacuați marți dimineață, după ce ventilatoarele s-au oprit din funcțiune. A fost o măsură de precauție, iar după restabiloirea aerajului, ortacii au fost duși din nou în frontul de lucru, fără să fie creșteri de concentrații de metan.

 

ŞI-A PIERDUT VIAŢA LA DOAR 12 ANI

A vrut să se răcorească într-o zi toridă de vară. A mers la scăldat însă nu s-a gândit o clipă la ce urma să i se întâmple. Este vorba despre un băiat din Orăştie care şi-a pierdut viaţa la scăldat.

 

Exasperați în tren de decizii ilare

Nu mai puțin de 22 de ore au făcut pasagerii care au plecat din Petroșani spre Mangalia, în noaptea în care a fost furtună la Petroșani. Au fost blocate ore bune toate trenurile, iar cei de la CFR au gestionat anapoda situația, plimbându-i nejustificat între stații cu maxi-taxi, pentru ca apoi să îi readucă pe același traseu, dar în tren.

 

Au sărit de la 10 m din cauza viiturii

Doi oameni au fost la un pas de moarte în mașina lor, care a derapat de pe carosabil în zona serpentinelor de la Uricani și a sărit de la peste 10 m în albia Jiului. Ambulanțele i-au scos dintre fiarele controsrionate și i-au dus la spital. Oamenii legii cred că mașina a derapat din cauza aluviunilor de pe carosabil.

 

VIITURILE AU MĂTURAT TOT ÎN CALEA LOR

Inundaţiile fără precedent care au afectat judeţul Hunedoara în ultimele zile au produs pagube însemnate. Pe lângă gospodării inundate, viiturile au luat şi animale. Hunedorenii care au rămas fără animale din cauza inundaţiilor, se pot adresa autorităţilor.

 

Nedeie la Paroșeni

Ndeia Paroșeană a adunat zeci de oameni de Rusalii, care au petrecut în stilul celor care au trăit cândva pe aceste locuri. Autoritățile locale sunt cele care, an de an, fac tot posibilul ca aceste manifestări să aibă loc, așa cum le-au lăsat moștenire străbunii.

 

SOLSTIŢIUL DE VARĂ – CEA MAI LUNGĂ ZI

Astăzi este cea mai lungă zi din an. Solstiţiul de vară din 2016, 21 iunie, debutul verii astronomice, coincide pentru prima dată în ultimii 50 de ani cu fenomenul de Lună Plină. Pentru prima dată după 1967, în ziua cea mai lungă a anului va fi Lună Plină. Astronomii o numesc "Luna Căpşună", deoarece astrul va avea culoarea fructului.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2587 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 10:02

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 17.06.2016 Stiri - 22.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page