MONDO TV

Stiri - 10.06.2016

Publicat de: 

Îngeri pentru bătrânii singuri

Zi de zi, 8 ore, dar și mult peste program, o mână de oameni, asistenți sociali, devin îngeri pentru bătrânii singuri. Le fac cumpărături, le alină dorul de cei care au plecat, le plătesc facturile și le aduc medicamente. Fără ei, viața a aproape 100 de bătrâni din zona Petroșani ar fi un calvar. Poveștile lor sunt cutremurătoare, iar sprijin le sunt acești tineri care îi ajută, ca voluntari de la Caritas. 

 

NOII CONSILIERI JUDEŢENI ŞI-AU PRIMIT MANDATELE

Cei 33 de consilieri judeţeni hunedoreni care au fost aleşi pe listele partidelor în urma scrutinului din 5 iunie au primit astăzi, certificatele care le atestă noua calitate. 

 

DRUM ÎNCHIS SPRE LUGOJ

Circulaţia pe DN 68 A, in zona asajului de cale ferată Ilia – Lugoj, pe raza localităţii Margina, va fi închisă traficului rutier, începând de astăzi şi până în 14 iunie.

 

Piesă de teatru cu dansatori la Petroșani

După cele două festivaluri care s-au încheiat în această săptămână, Teatrul Dramatic I.D Sîrbu din Petroșani ne așteaptă la un spectacol gratuit de teatru  și dans. Protagoniștii sunt membri Ansamblului Parângul ai Casei de Cultură ai studenților, iar piesa se joacă luni de la ora 18,00, intrarea fiind gratuită.

 

Hunedoara stă bine la capitolul defrișări

Chiar dacă vedem zilnic mașini încărcate cu lemn, care coboară din zona de munte a Văii Jiului, ultimul studiu al Greenpeace, pe anul trecut, ne arată că defrișările nu au prea afectat județul nostru. Asta, în comparație cu Gorjul, spre exemplu, care este în top.

 

FESTIVAL DE ZBOR CU PARAPANTA

La sfârşitul acestei săptămâni, pe Dealul Uroiului are loc Festivalul de zbor cu parapanta „Îngerii Prieteniei 2016 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1428 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:56

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 09.06.2016 Stiri - 13.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page