MONDO TV

Stiri - 29.01.2016

Publicat de: 

Ministerul Culturii a evaluat mina Petrila

O delegație de la Ministerul Culturii a ajuns, în această dimineață, la Petrila, pentru a evalua clădirile de la mina ce se va închide în curând. Mai mulți oameni au cerut clasarea mai multorclădiri în categoria monumenteleor din patrimoniul național și acum a sosit momentul în care s-au făcut evaluările la fața locului.

 

Cu detectorul de radiații, în primăarie

Cu detectorul de radiații pe holurile și în biroulrile primrăiei. Așa i-am găsit pe angajații unei firme specializate în măsurarea intensității radiațiilor, în Uricani, acolo unde angajații au cerut spor de antenă. Dănuț Buhăescu, însă, face întâi măsurătorile.

 

TÂNĂRĂ LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI

O adolescentă de 16 ani a fost lovită de o autobasculantă, pe o trecere de pietoni de pe DN7, în Simeria. Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, a lovit apoi un stâlp şi a ajuns în şanţ. 

 

PMP HUNEDOARA, TREI CANDIDAŢI PENTRU POSTURILE DE PRIMAR

Organizaţia judeţului Hunedoara a Mişcării Populare a anunţat doar trei candidaturi pentru posturile de primar de oraş, şi acelea validate cu „binecuvântare” de la Centru.

 

Biserica Sf. Petru și Pavel, inaugurată la Petrila

Lumea creștin-ortodxă din orașul Petrila este duminică în sărbătoare. După aproape un secol, aici s-a construit o nouă biserică, iar târnosirea ei are loc în prezența episcopului Devei și Hunedoarei, Gurie, dar și a sutelor de credincioși, care sunt așteptați din zorii zilei la slujbă.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1617 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 12:01

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 28.01.2016 Știri - 12.01.2017 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page