MONDO TV

Stiri - 27.01.2016

2016 27 Ian
Publicat de: 

Câinii atacă gospodăriile și mănâncă mistreți

O haită de ciobănești terorizează un cătun din zona Dealu Babii de la Vulcan. Oamenii, care locuiesc în zona de la poalele munților, spun că animalele au rămas fără stăpânul lor și acum, de foame, atacă tot ce prind. Autoritățile locale caută soluții.

 

Minerii au plătit peste 60.000 de euro DEGEABA!

ISPE a luat 60.000 de euro pe un plan ce acum va fi aruncat la gunoi. A creat planul de redresare economică al Complexului Energetic Hunedoara, plan care acum nu mai este valabil, în situația insolvenței. Aceasta este încă o sumă cheltuită absolut degeaba din banii minerilor.

 

Alin Simota, căutat de mascați

Mascații au descins miercuri dimineață la mai multe locații care au fost și sunt domicilii ale omului de afaceri Alin Simota. Acțiunea a fost a celor de la DIICOT Alba și nu este exclus ca acesta să fie cercetat într-un dosar în care procurorii au făcut acum descinderi. Simota este dat în urmărire generală, deoarece s-a sustras unei hotărâri în urma căreia urma să fie trimis în pușcărie.

 

Azil nou la Petrila

Ilie Păducel, împreună cu mai mulți preoți ortodocși și cu reprezententanții Consiliului Județean Hunedoara vor amenaja un spațiu nefuncțional pentru ca acolo să fie un nou azil. În estul Văii Jiului mai este o astfel de instituție de ocrotire a bătrânilor, dar nu mai are locuri suficiente, iar parteneriatul ar putea fi pus în practică în acest an.

 

BĂRBAT DECEDAT ÎN URMA UNUI INCENDIU

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din localitatea hunedoreană Tisa şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu izbucnit aseară în locuinţa acestuia.

 

 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1598 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 12:05

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 26.01.2016 Stiri - 28.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page