MONDO TV

Stiri - 26.01.2016

2016 26 Ian
Publicat de: 

13 februarie ziua Z a mineritului

13 februarie va fi ziua decisivă în mineritul Văii Jiului. Va fi, după cum spun sindicaliștii, ziua în care, dacă vrem, putem susține această activitate, pentru viitor. Va fi un mitig la care liderii de la Sindicatul Muntele cred că vor putea să participe și 3.000 de oameni. Doar că va fi sâmbăta, în preajma Zilei Îndrăgostiților și atunci se va vedea cine cu cine ține.

 

COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA VA FUNCŢIONA ÎN CONTINUARE

Complexul Energetic Hunedoara își va reduce mult activitatea în urma restructurării, însă, în final, va putea funcționa pe propriile picioare, a declarat, Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, în cadrul unei conferințe de presă, la Bucuresti.

 

INSEMEX a predat expertiza #Colectiv

Peste 500 de pagini de concluzii, do**mente video și concluzii au ajuns ASTĂZI la procurorii care anchetează carnagiul de la Colectiv. Experții INSEMEX au trimis toate datele necesare anchetei la București, iar la final au recunoscut că a fost o muncă sub presiunea media, la fel de dificilă ca oricare altă expertiză la care au participat până acum.

 

Alin Simota e în SUA, cu „sprijinul” organelor

La bursa zvonurilor, în Valea Jiului, se spune că omul de afaceri Alin Simota ar fi deja în SUA și asta cu tot acordul oamenilor legii, care, chipurile, l-au eliberat că și-a ispășit pedeapsa. Nu a avut nicio interdicție să plece peste graniță, nu a fost eliberat sub control judiciar sau sub vreo altă măsură restrictivă, deși era cercetat într-un dosar greu, în care este acuzat de constituirea unui grup infracțional, iar drept dovadă, a fi putut părăsi țara fără probleme.

 

Investiții noi și inaugurări  la Lupeni

Mai multe investiții vor fi finalizate în acest an la Lupeni. Primarul Cornel Resmeriță vorbește despre inaugurarea Palatului Cultural și despre construirea a 3 noi parcuri de joacă pentru cei mici.

 

Preot șocat că și-a plătit taxiul la înmormântări

Un preot din Valea Jiului este uluit cât suntem de săraci, noi cei de aici și face asta public, nemulțumit fiind de faptul că a trebuit la două înmormântări, să își plătească taxiul. Lumea îl condamnă pentru asta, dar omul are și susținători, dincolo de faptul că protestul său pe Facebook este văzut ca un mijloc de a comunica duhovnicește cu enoriașii săi. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1521 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 15:34

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 25.01.2016 Stiri - 27.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page