MONDO TV

Stiri - 25.01.2016

2016 25 Ian
Publicat de: 

Petrila a găsit teren pentru investitori

Consiliul Județean Hunedoara are o strategie de dezvoltare regională și pentru Valea Jiului și le-a cerut edililor de aici să pună la dispoziție terenuri cu tot cu utilități, pentru investitori. Primrul care a răspuns prezent și vine cu 14 ha de teren, este Ilie Păducel.

 

Lupeni: Consiliul cetățenilor are un singur membru

Au vrut să le ceară părerea celor din Lupeni, oameni care locuiesc în acest oraș al Văii Jiului, pentru că urmează să aibă loc lucrări importante în oraș. S-au așteptat să vină cel puțin 100 de oameni, grupați pe cartiere, cu proiecte și idei de investiții. Edilii din Lupeni au trăit, însă, o reală dezamăgire, după ce la consultări a venit un singur om. Au mai ajuns câțiva doar la dezbaterea publică pe buget.

 

30 IANUARIE DATA DECISIVĂ PENTRU ALIANŢA PSD - UNPR

Problema alianţei sau separaţiei dintre UNPR şi PSD, în ceea ce priveşte alegerile locale şi parlamentare din acest an, se va tranşa la sfârşitul lunii ianuarie.

 

A refuzat 7.000 de euro, ca lucreze ginecolog în România

În timp ce medicii români pleacă să muncească în zone de conflict pentru bani  mai mulți decât în spitalele din România, cei de acolo vin la noi. Este și cazul unui medic ce stă de ani buni la Vulcan, în spitalul care i-a devenit și casă și loc de muncă, dar care spune că e român, deși nu are decât rezidență în România, pentru că, deși e aici de 4 decenii, încă nu are cetățenie.

 

Femeile, așteptate la sreening gratuit

Tot mai multe femei ignoră importanța unui test Papanicolau și asta rezultă din numărul mare de cazuri depistate pozitiv la cabinetele medicilor specialiști. În Valea Jiului, la Lupeni și Petroșani teste sunt gratuite și puteți merge doar cu trimitere de medicul de familie. Este Săptămâna Europeană a luptei împotriva cancerului de col uterin, iar medicii specialiști le reamintesc femeilor că depistarea din timp este spre binele lor.

 

Zilei Unirii Principatelor marcata la Vulcan

Duminica, la Vulcan a fost marcata ca in fiecare an, Ziua Unirii Principatelor. Sute de vulcaneni s-au prins pe Bulevard in Hora Unirii.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1653 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 12:05

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 22.01.2016 Stiri - 26.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page