MONDO TV

Stiri - 22.01.2016

Publicat de: 

A ADORMIT LA VOLAN ŞI S-A RĂSTURNAT CU TIR-UL ÎNTR-UN ŞANT

Şoferul unui TIR a fost grav rănit după ce a adormit la volan şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs în oraşul Călan.

 

Se poate și fără ZMK

Haosul generat de refuzul firmei ZMK de a mai efectua transportul în comun pentru Petrila este pe cale să fie rezolvat. Președintele Consiliului Județean Hunedoara și primarul din Petrila au găsit o soluție și într-o săptămână totul va fi legal. Până atunci, merg taxiurile și microbuzele școlare.

 

Munca în ger, supervizată de ITM

Temperaturile au scăzut simțitor și codul galben de ger a impus respectarea legii. Este frig, iar angajații care stau pe străzi și prestează diverse munci, trebuie să ia pauze și să se încăzlească. Inspectorii ITM sunt cu ochii pe ei.

 

Pregătiri pentru canalizare în Straja

Straja va avea canalizare și apă curentă. Este o primisiune pe care o face primarul Cornel Resmeriță și conducerea operatorului de apă din Valea Jiului. Acum se fac toate măsurătorile și studiul de fezabilitate întcmit acum mulți ani pare să fie foarte bun, spune Costel Avram, care a fost vineri dimineață în teren. Nu rămâne decât să se găsească finanțarea.

 

800 DE HUNEDORENI, DIAGNOSTICAŢI CU INFECŢII RESPIRATORII

Temperaturile scăzute din ultimele zile le dau bătăi de cap hunedorenilor. Peste 800 de persoane au fost diagnosticate cu infecţii acute respiratorii. 

 

Week-end călduros!

Temperaturile extreme din ultimele zile i-au sensibilizat pe liceenii din Petroșani, care au copiat o metodă luată de peste hotare, dar care se pretează atât de bine și la iernile friguroase de la noi. Ajutați de un ONG au îmbrăcat copacii cu haine de iarnă, iar acest week-end va fi, cu siguranță, unul călduros, așa cum și-au intitulat ei acțiunea.

 

Mica Unire, serbată cu liceenii

Mica Unire a fost un prilej pentru cei din Petroșani, de aducere aminte a istoriei și a spune adevărul. Au făcut-o elevii de la toate liceele din Petroșani, de la secțiile de filologie, care au demonstrat că Unirea sub Cuza este un pas important al istoriei românilor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1502 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 22:45

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 21.01.2016 Stiri - 25.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page