MONDO TV

Stiri - 21.01.2016

Publicat de: 

Directorul minei Lonea, accidentat în subteran

Gabriel Petrescu, directorul minei Lonea a fost scos, ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ, cu o ambulanță de la SMURD, după ce a suferit un accidnet în subteran. Primii care i-au acordat îngrijiri au fost paramedicii, iar apoi a ajuns la Unitatea de Primire a Spitalului de Urgență din Petroșani pentru investigații.

 

Angajat la mină, mort în timpul serviciului

Un bărbat de doar 47 de ani a murit la lucru, în timp ce era la muncă, la mina Livezeni. Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni, iar inspectorii ITM spun că fac verificările necesare, dar din datele de până acum reiese că acesta a făcut infarct. Din păcate, tot mai des vorbim despre accidente mortale cauzate de stres.

 

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE ÎN ŢARA HAŢEGULUI

Cadavrele a două bătrâne care locuiau în satul Balomir, de la marginea oraşului Haţeg, au fost descoperite miercuri dimineaţă. Victimele au sfârşit, cel mai probabil, de mâna unui jefuitor. Dublul asasinat a şocat întreaga comunitate. O anchetă are loc pentru identificarea şi prinderea autorilor celor două crime. 

 

Bureții și artificiile din Colectiv ar trebui INTERZISE

Experții în explozibili și explozii de la INSEMEX sunt de părere că bureții și artificiile care au fost în clubul bucureștean Colectiv ar trebui interziși. Din păcate, la această oră ei pot fi achiziționați liber de pe piață, iar cazuri similare în lume au pornit de la tpuri similare de materiale, lucru ce generează ideea că nu ar mai trebui folosite. Expertiza a fost finalizată ca draft și va fi predată săptămâna viitoare.

 

ITM, la un pas să oprească funcționarea minelor

În minele Văii Jiului nu mai sunt materiale, nu s-au făcut revizii, pentru că nu le-a mai plătit nimeni, iar inspectorii ITM caută să discute cu cineva care să răspundă de ceea ce se întâmplă acum. Asta pentru că, de câteva săptămâni, este o adevărată degringoladă, pentru că nu a fost numit nimeni să se ocupe de minerit, iar problemele pot degenera în orice moment.

 

TOT MAI MULŢI COPII SUNT ABUZAŢI DE PĂRINŢI

Numărul copiilor abuzaţi de către părinţi este în creştere. Situaţia familială precară sau anturajul părinţilor sunt doar câteva dintre cauzele care determină persoanele adulte să aibă un comportament agresiv cu copii lor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1469 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 22:16

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 20.01.2016 Stiri - 22.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page