MONDO TV

Stiri - 20.01.2016

2016 20 Ian
Publicat de: 

Simota, de negăsit de două zile

Alin Simota a intrat în pământ și polițiștii nu au reușit să îi dea de urmă. De altfel, omul de afaceri a fost văzut zilele trecute la Petroșani, însă, de când s-a dat sentința potrivit căreia ar trebui să revină după gratii, este de negăsit. Polițiștii l-au dat în urmărire generală și în consemn la frontineră.

 

DEVA RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ CĂLDURĂ

Aproape 6.500 de deveni şi peste 200 de agenţi economici şi instituţii publice riscă să rămână fără căldură. Termocentrala Mintia funcţionează la cota de avarie, iar stocul de cărbune nu ajunge pentru a acoperi funcţionarea optimă a acesteia.

 

Păducel dispus să reintroducă microbuzele ZMK

Firma ZMK a plecat din vina taxiurilor care circulă în regim de maxi-taxi la Petrila și care sunt prea multe, însă, tocmai acestea au rămas să lucreze acum. În cel mai estic oraș al Văii Jiului situația este ca în junglă și primarul Păducel este dispus să reintroducă microbuzele ZMK, dar sub altă firmă și nu vede niciun conflict de interese în acest moment în transportil local.

 

Bătrân degerat în propria casă

Gerul cumplit face victime și cele mai multe ajung la secțiile de urgență ale spitalelor. Un bătrân de peste 80 de ani a fost adus ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ la urgență cu hipotermie și, alături de el au mai ajuns oamenii străzii, dar și bătrâni din grupele de risc. Medicii ne recomandă, însă, tuturor să evităm plimbările în ger.

 

Pensionar miner, pasionat de fotografie

A refuzat să piardă vremea în fața blocului, sau să spargă semințe cu colegii de la mină și, după ce s-a pensionat și a „răbdat” un astfel de tratament cam o lună, Laurențiu Sorin Vasile și-a luat lumea în cap. Înarmat cu un aparat foto, o bicicletă și multă poftă de viață, pensionarul miner descoperă zilnic locuri și surprinde instantanee, ce bucură pe oricine. Așa l-am descoperit și noi, după numărul de vizualizări de pe o rețea de socializare.

 

DEVEANUL GEORGE HOMOŞTEAN, ACUZAT DE CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂŢII

George Homoştean, deveanul care a condus Ministerul de Interne în perioada 1978 – 1987, este acuzat de crime împotriva umanităţii. Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat Preşedintelui României formularea cererii de urmărire penală împotriva acestuia.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1682 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 21:39

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 19.01.2016 Stiri - 21.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page