MONDO TV

Stiri - 13.01.2016

2016 13 Ian
Publicat de: 

Ce mine fac disponibilizări în 2016?

Dacă minele aflate pe închidere știu exact câți oameni vor concedia în acest an, la minele viabile, din cadrul CEH, situația va fi decisă de noul administrator judiciar. La SNIM lucrurile sunt simple și țin și de decizia Comisiei Europene, în timp ce la CEH, rămâne acel aparat TESA stufos și prea puțini mineri la front.

 

Se oprește termoficarea la Petroșani

Termoficarea se oprește în Petroșani din cauza unei avarii. Măsura va fi resimțită de populația abonată în ziua de 14 ianuarie. Conducerea CEH a remis un comunicat de presă prin care explică ce s-a petrecut, mai ales că acum o lună a fost din nou sistată furnizarea agentului termic.

 

S-au lăsat de școală, să devină cărbunari

Trăiesc de pe o zi pe alta, din ce vând, după ce își riscă viața printre vagoanele cu cărbuni. Vorbim despre toți locuitorii cartierelor sărace aflate pe marginea căii ferate industriale din Valea Jiului, iar cei mai mulți sunt tineri care ar trebui să fie la liceu. Povestea lor impresionează pentru că o fac pentru mâncare, deoarece părinții le sunt prin pușcării, tot fiindcă au furat cărbuni.

 

OMOR LA O STÂNĂ DIN DOBRA

Un cioban a fost găsit aseară fără suflare, lângă o stâna din satul Stretea, comuna Dobra. Potrivit anchetatorilor, barbatul a murit in urma unei lovituri la cap. 

 

DEZBATERE PUBLICĂ PENTRU DEZVOLTAREA JUDEŢULUI

Dezvoltarea regională a judeţului Hunedoara  a fost subiectul unor dezbateri publice organizată de Consiliul Judeţean Hunedoara alături de reprezentanţi ai importantelor instituţii din judeţ, la Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Hunedoara.

 

Haute couture, haute culture

Artistul Ion Barbu și-a încheiat seria de poezii scrise pe elemente ale naturii cu o colecție de haine pe care a inscripționat-o cu poezii românești. A fost un proiect pe care l-a desfășurat timp de 5 ani, mizând pe elementele naturii: apă, aer, pământ și foc, iar pe ultima a intitualt-o „Haute couture, haute culture”.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1627 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 21:18

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 12.01.2016 Stiri - 14.01.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page