MONDO TV

Stiri - 27.04.2016

2016 28 Apr
Publicat de: 

Cel mai mare accident miner, comemorat la Lupeni

82 de oameni au pierit în cea mai mare tragedie a Văii Jiului de până acum, în 27 aprilie 1922. Fix la ora 12 și 30 de minute, o mână de oameni au depus coroane de flori în locul în care este un monument ridicat în memoria lor și au comemorat amintirea acelor ani. Totul se întâmpla la Lupeni, într-o gură de mină, care acum se află în curtea unui localnic și acolo a ajuns doar Emil Părău, cu o coroană de flori roșii.

 

Copil mutilat în spațiul de joacă

O parte dintre sapațiile de joacă pentru copiii din Petroșani sunt adevărate capcane. Un copilaș de numai 10 ani a fost la un pas să fie mutilat pe viață într-un balansoar. Doar printr-o minune a scăpat, iar părinții săi trag un semnal de alarmă.

 

Ouă vopsite de copiii cu dizabilități

Casa Pollicino a fost din nou în sărbătoare, pentru că aici, copiii speciali care vin zilnic, au vopsit ouă. Îl vor aștepta pe Iepuraș, așa cum se cuvine și ajutor le-a fost chiar și Tiberiu Iacob Ridzi, care, fie la Paști, fie la Crăciun, vine mereu voluntar să ajute când este mai mult de lucru.

 

„DĂRUIND VEI DOBÂNDI”

Clubul Lions Deva – Sarmizegetusa, Clubul Leo Deva - Sarmizegetusa, Consiliul Şcolar al elevilor din Colegiul Național Decebal Deva, ȋn parteneriat cu persoane fizice și juridice au derulat proiectul social Dăruind vei dobȃndi, ȋn perioada 13- 26 aprilie 2016. 

 

ÎNTÂLNIRE CU LEGENDELE

La sfârșitul lunii aprilie, în decorul pitoresc al Țării Hațegului, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva în parteneriat cu Societatea de Educație Nonformală și Socială au organizat deschiderea oficială a primei Biblioteci legendare din România, amenajată în cadrul Legendarium-ului „Casa legendelor Britoniei”, din localitatea Sarmizegetusa. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1821 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 08:25

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 26.04.2016 Stiri - 28.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page