MONDO TV

Stiri - 25.04.2016

Publicat de: 

Disponibilizații din CEH pleacă cu mâna goală, forțați

Cel puțin 29 de oameni au fost trecuți pe listele de concediere din Complexul Energetic Hunedoara. Liderii de sindicat spun că, și de această dată, conducerea CEH a făcut calculele pur matematic și i-a exclus doar pe cei care ar trebui să se pensioneze. 

 

S-AU DEPUS CANDIDATURILE PENTRU C.J. HUNEDOARA

Candidaţi, parlamentari şi primari PNL din tot judeţul Hunedoara au fost prezenţi, duminică, 24 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripţie Hunedoara pentru a depune dosarele de înscriere în cursa electorală pentru Consiliul Judeţean.

 

Au început lucrările pe Jieț, spre Voineasa

Drumul de pe Jieț este înțesat de indicatoare și lucrări de anvergură. Se fac reparațiile necesare pe DN 7A spre Voineasa, iar drumarii spun că nu sunt încă restrucții de circulație, care să impună oprirea traficului, ci doar restrucționarea pe anumite porțiuni, unde se circulă pe un singur fir.

 

Cărți de la tinerii din PNL

Acțiunea de strângere de cărți pentru un liceu românesc din Ungaria i-a adunat pe toți cei din Petroșani, iar tinerii liberali au venit, la rândul lor, cu mai multe volume. Au făcut acest gest pentru că, spun ei, ca să încurajeze, așa cum au făcut mereu, lectura.

 

Veteranii premiați de Ziua Eroilor

O mână de oameni și-au amintit, cu lacrimi în ochi, de vremea petrecută pe front. Au luptat și se consideră norocoși că au apucat și ziua de azi. Sunt bătrâni și măcinați de vreme, dar toți au fost premiați cu suma de 400 de lei și o diplomă de Consiliul Județean Hunedoara, la Petroșani.

 

TRADIŢIA CONTINUĂ LA HUNEDOARA

Tradiţia continuă în municipiul Hunedoara. Deşi vremea nu a fost una tocmai prielnică, zeci de huneoreni au luat parte la o nouă ediţie a evenimentului „Crucea de flori”. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2070 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 22.04.2016 Stiri - 26.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page