MONDO TV

Stiri - 15.04.2016

Publicat de: 

Tiberiu Iacob Ridzi și-a lansat candidatura

Cu o sală plină de colegii de partid, sub lupa alegătorilor și cu sprijinul colegilor din PNL, Adrian David, Vetuța Stănescu și al deputaților Bogdan Țâmpău și Carmen Hărău, Tiberiu Iacob Ridzi și-a lansat candidatura la funcția de primar. Totul a decurs ca la carte, cu excepția momentului în care actualul primar a recunoscut că pleacă la drum, de această dată, fără partenera sa Monica, cea care i-a fost mereu aproape.

 

TAXA AUTO POATE FI RECUPERATĂ DE LA ANAF

Veste bună pentru şoferi. Toate persoanele care au achitat taxa auto în perioada 2007-2013 pot cere restituirea sumelor plătite printr-o cerere depusă la unităţile teritoriale ale ANAF.

 

MUNCA LA NEGRU ÎN TURISM

La ora actuală, în judeţul Hunedoara sunt aproximativ 1.000 de societăţi comerciale care activează în turism. În acest domeniu, sunt sub 2.000 de angajati, oficial, însă, în fapt, numărul lor este mult mai mare.

 

Afaceri create de copii, pentru oamenii mari

Târgul Firmelor de exercițiu este, și în acest an, un exercițiu de afaceri, iar la Petroșani au partcipat, real, sau virtual, firme create de copii din toată țara. Fiecare a gândit o afacere pe care o va face profitabilă și chiar și-au adus mascote, pixuri și suveniruri, cu care să convingă audiența și mai ales juriul.

 

Retroparada auto a primăverii

Dacă aveți timp, sâmbătă sunteți așteptați în centrul civic, în zona de la capătul Bulevardului, unde vor fi expuse bătrâne doamne, cu caroserie, care au circulat și încă mai circulă pe străzile noastre. Organizatorii spun că vor avea și piese nou-nouțe și că îi lasă pe vizitatori să aprecieze care este cea mai interesantă piesă a lor.

 

Cross, distracție și curățenie, la Ziua Verde

A fost ediția cu numărul 5 a manifestării Ziua Verde, manifestare la care copiii s-au întrecut la cross, au cântat și s-au distrat în cadrul acțiunilor care s-au desfășurat în Petroșani. Inițiatorii au mizat pe faptul că vremea se va îmbuna și chiar a ținut cu cei care au vrut să marcheze începutul primăverii așa cum se cuvine.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1405 ori Ultima modificare Vineri, 15 Aprilie 2016 20:30

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 14.04.2016 Stiri - 18.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page