MONDO TV

Stiri - 14.04.2016

2016 14 Apr
Publicat de: 

Bursa chiar și pentru mineri

A fost o nouă bursă și în Valea Jiului și, spre surprinderea tuturor, au fost destul de mulți angajatori. Ba chiar a venit și unul care căuta mineri, dar nu toți cei care s-au prezentat la prima oră, au fost mulțumiți de ofertă. Când au venit locuri pentru mineri, ba nu mai pot cu sănătatea, ba sunt ciobani.

 

„ÎMPREUNĂ PENTRU HUNEDOARA”

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat astăzi la Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Hunedoara, o întâlnire de lucru între reprezentanţii judeţului în Parlamentul României şi mediul de afaceri local, în vederea identificării de soluţii pentru problemele actuale cu care se confruntă întreprinzătorii locali, în această perioadă de profunde schimbări în plan economic şi politic, în direcţia relansării economice a judeţului Hunedoara.

 

Haideți să dăruim o carte, zâmbind!

Timp de 3 zile, 24 de ore din 24, la Petroșani va avea loc un adevărat maraton de lectură și cultură rămânească în care suntem cu toții așteptăm să citim și să donăm o carte. Literatura română va ajunge într-o bibliotecă din orașul maghiar Gyula, pentru că acolo există un liceu în care copiii învață în limba română și vor să citească în limba română.

 

Protest internațional pentru copii

In semn de solidaritate cu familia Bodnariu, din Norvegia sâmbătă, 16 aprilie, va avea  loc un protest internațional. Timp de 10 ore încontinuu, pe 12 zone de fus orar, în zeci de orașe din România, zeci de mari orașe și capitale europene și 20 de metropole din Statele Unite, Canada și Australia, se va cere pe un singur glas Norvegiei: eliberați acești copii! Reîntregiți familia Bodnariu! La Petroșani, protestul începe la ora 10,00, iar în municipiul Hunedoara la ora 15,00.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1605 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 13.04.2016 Stiri - 15.04.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page