MONDO TV

Stiri 10 09 2015

2015 10 Sep
Publicat de: 

Termocemtralele trec la primării și apelăm la rezerva statului

Vom avea termoficare pentru această iarnă în județul Hunedoara și ministrul Gerea a promis că va apela la resursele din fondul de rezervă, pentru a completa diferențele dintre producția extrasă și cea necesară. Delegația din Hunedoara s-a întâlnit într-un final la București cu ministrul Andrei Gerea care a mai spus și că huila va fi o resursă strategică. Sunt promisiuni măcar pentru această iarnă.

 

Peștii uciși de „o mână criminală”

Apa din Jieț este potabilă, chiar dacă miercuri au fost găsiți zeci de pești morți  în albia apei. Analizele de laborator ale apei nu au indicat nicio problemă, dar stația de tratare a stat oprită timp de 3 ore, până ce angajații s-au asigurat că apa nu este otrăvită. Nu rămâne decât să așteptăm analizele de laborator ale peștilor, dar se pare că sunt niște disfuncționalități în acest sens.

 

Periculoase, dar redate comunității

Zeci de clădiri din toată Valea Jiului stau să se prăbușească și nimeni nu poate face nimic ca să apere măcar oamenii îngroziți de ceea ce se întâmplă în interiorul și în jurul lor. Edilii ar putea să le impună impozite mari și asta vor și face, iar pe viitor, acestea ar putea fi redate comunității, în ele urmând să funcționeze chiar instituții.

 

Se întâlnesc pentru clarificări

Gunoiul, termoficarea și prețul apei vor fi punctele de discuție ale unei prime întâlniri la care sunt așteptați să participe responsabilii din Valea Jiului, dar și din conducerea județului. Discuțiile vor fi purtate la primăria Lupeni, iar la întâlnire se va dezbate mai ales problema fondurilor europene, în contextul în care acestea au impus majorarea prețului apei.

 

Castelul din Carpați în loc de Cabana Căprișoara

Cabana Căprișoara de la Vulcan va trece în administrarea Termocentralei Paroșeni și, în schimb, energeticienii construiesc una nouă ce va lua locul Castelului din Carpați. Trocul a fost gândit din pricina unor probleme tehnice și la Vulcan, mai exact în Pasul Vâlcan, va ajunge să fie construită o clădire ce va purta amprenta Castelului din Carpați, întcmai ca în povestirile lui Jules Verne.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1753 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 09 09 2015 Stiri 11 09 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page