MONDO TV

Stiri - 27.12.2015

2015 28 Noi
Publicat de: 

35 de ani de durere la Livezeni

Au trecut 35 de ani de când, în 29 noiembrie, la mina Livezeni au pierit, spulberați de explozie, 53 de mineri. Nimeni nu a uitat tragedia, iar văduvele vin de la sute de kilometri depărtare cu pomană, în amintirea vremurilor trăite aici, în Valea Jiului. Nu la fel fac și cei care conduc acum Complexul Energetic Hunedoara și, chiar în curtea minei au fost peste 200 de politicieni și șefi din minerit, directorul general Emil Floruț a întârziat peste 20 de minute la ceremonia cafre hu a început fără domnia sa.

 

Cristian Resmeriță a scăpat de ANI, dar a făcut un test

„Am vrut să îmi testez prietenii”. Asta a spus Cristian Resmeriță, deputat de Valea Jiului, atunci când a fost întrebat despre dosarul în care este acuzat de Agenția Națională de Integritate că a fost în confloict de interese, a fost clasat de aproape un an.

 

Mihai Eminescu” a spus: „La multi ani, România”

Au gătit românește, s-au îmbrăcat specific tuturor porturilor populare, au dansat și au interpretat mici scenete în cinstea Zilei Naționale a României. Elevii Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani au spus în cor: La mulți ani, România!

 

Daniel Obleagă - în primii 5 instructori din Europa

A pornit ca dansator, a evoluat ca sportiv și acum a adus practic Valea Jiului și municipiului Petroșani pe harta celui mai nou tip de fitness din lume. Instructorul Daniel Obleagă a ajuns Bokwa BEST, fiind unicul din Europa de Est care poate certifica alți instructori la toate cele 5 nivele ale acestui sport. 

 

SE VA SCHIA LA MUNTE ÎN MINI-VACANŢA DE 1 DECEMBRIE

Iubitorii sporturilor de iarnă au posibilitatea de a profita din plin de mini-vacanţa de 1 decembrie şi asta deoarece în mai toată ţara la munte a nins, iar pârtiile au început să fie pregătite pentru turiştii care vor alege să petreacă un weekend prelungit departe de problemele cotidiene.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1916 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2015 22:57

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 26 11 2015 Stiri - 30.11.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page