MONDO TV

Stiri 25 11 2015

2015 25 Noi
Publicat de: 

Dezastru la ultima bursă din 2015

A fost un adevărat dezastru la bursa ce a avut loc în acestă dimineață. Doi angajatori s-au prezentat la Petroșani și, la ora începerii bursei destinată șomerilor, nu erau mai mulți de 6 șomeri interesați de evenimentul ce s-a desfășurat la Petroșani.

 

Nemulțumiți pentru un drum pietruit de 200.000 de lei

Mai mulți oameni care locuiesc în cătunul din Dâlja s-au plâns că, după ce drumul le-a fost pietruit de 200.000 de lei, tot prin gropi și noroi circulă. Banii au venit de la Consiliul Județean Hunedoara, iar lucrările le-au făcut cei din primăria Petroșani, așa încât și primarul Tiberiu Iacob Ridzi și președintele Adrian David au venit la fața locului.

 

Regal de spectacole la teatrul din Petroșani

Patru spectacole și tot atîtrea nume de cap de afiș au loc într-un maraton de Ziua Națională a României la Teatrul Dramatic I.D Sîrbu din Petroșani. Dan Puric, Sebastian Lupu,  teatre din țară și o piesă a lui I.D Sîrbu ne fac Ziua României mai frumoasă și, dacă tot suntem într-o scurtă vacanță, de ce să nu mergem la teatru?

 

INVESTITORI INTERESAŢI DE HUNEDOARA

Ataşaţii comerciali ai unor ambasade din România şi investitori străini au organizat marţi o vizită de lucru în municipiul Hunedoara. Delegaţia oamenilor de afaceri a fost întâmpinată de reprezentanţii Primăriei Hunedoara, care le-au prezentat oportunităţile economice pe care le oferă Hunedoara. Scopul vizitei oficiale a fost de a identifica relații comerciale bilaterale și posibilități de cooperare în domeniul agriculturii, industriei şi turismului. 

 

Program suplimentar pentru minele pe închidere

Este nevoie de huilă și ca să nu existe o nouă criză în sistemul energetic hunedorean, minele pe închidere și-au stabilit un program de lucru și în zilele de sărbători care urmează. Minerii de la Petrila, Paroșeni și Uricani speră să scoatp cărbune mai mult și vin la lucru și în sărbătorile legale de săptrămâna viitoare.

 

ÎN CURÂND UPU LUPENI VA TRECE ÎN SUBORDINEA S.J.U. DEVA

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva va avea în curând în subordine încă o unitate de primiri urgenţe. Este vorba despre secţia din municipiul Lupeni, pentru transferul căreia se mai aşteaptă doar câteva hârtii.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1749 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 11:20

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 24 11 2015 Stiri 26 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page