MONDO TV

Stiri 19 11 2015

Publicat de: 

MUNCA ÎN SUBTERAN, PE CALE DE DISPARIŢIE ÎN VALEA JIULUI

Complexul Eneregetic Hunedoara trece printr-o perioadă delicată, indiferent dacă se face referire la cele două termocentrale din judeţ sau la minele din Valea Jiului.

 

Drumul spre Parâng, mai ieftin dar bun

Vor fi alocați mai puțini bani, dar măcar va fi asflatat drumul spre stațiunea Parâng din Valea Jiului. Până acum, Consiliul Județean Hunedoara, care are în întreținere porțiunea de drum respectivă, nu a putut da niciun leu, dar președintele Adrian David a promis că va da banii acum. Asta pentru a reabilita singurul drum de acces în stațiune.

 

Porți deschise la INSEMEX

Singurul institul specializat în cercetarea evenimentelor nedorite de genul exploziilor, INSEMEX Petroșani și-a deschis de Ziua Cercetătorului, porțile. A fost un eveniment la care au ajuns oameni curioși de ceea ce se întâmplă dincolo de porțile institutului, în laboratoare.

 

Alegeri la Consiliul Tinerilor

Toate liceele din Petroșani au fost, în ultima vreme, în febra alegerilor. Joi dimineață a fost ziua în care tinerii liceeni și-au desemnat aleșii, iar în decembrie Consiliul Consultativ al Tinerilor va participa la prima ședință comună cu Consiliul Local Petroșani. 

 

Fructe și legume pentru nevoiași

Fiecare copil a adus de acasă fructe sau legume și în curând se încheie la Petroșani Săptămâna Fructelor și Legumelor donate. Este o săptămână în care elevii s-au gândit să vină în sprijinul unor ONG-uri care se ocupă de bătrâni și copii.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1644 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2015 09:16

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 18 11 2015 Stiri 20 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page