MONDO TV

Stiri 11 11 2015

2015 11 Noi
Publicat de: 

Poliția îl caută pe Marius din Petroșani

Cine nu îl știe de pe străzi pe Marius? Este vorba despre un tânăr cu probleme psihice, care mai mereu a terorizat angajatele din diverse instituții, care cântă pe străzi și care devine uneori agresiv. Nu o dată, oamenii legii au fost chemați să îl calmeze, dar acum poliția îl caută că a fost dat dispărut de rudele sale. Dacă l-ați mai văzut în aceste zile, puteți suna la 112.

 

Școala Avram Stanca nu este un pericol

Isteria cu incendiile a cuprins și școlile și la Petroșani există o unitate care nu a putut prezenta domunetația, pompierilor. Este vorba despre Școala Avram Stanca, școală la care s-a pierdut domentația pe traseu, dar unde nu există niciun pericol din acest motiv.

 

Cabanierii din Parâng, scutiți de taxe

Din anul 2016, nicio pensiune turistică din Parâng nu va mai plăti taxe la bugetul local. Este o pierdere, dar aceast fapt ar putea să încurajeze turismul în zona de munte. Asta în condițiile în care această taxă era până acum plătită de maxim 12 cabanieri, care o percepeau de la turiștii pe care îi declarau.

 

Vaccinarea copiilor  - o problemă cu două fețe

Cancerul este o problemă a zilelor noastre și sute de oameni ajung să fie diagnosticați, în condițiile în care prevenția ar fi salvarea. Dar ce faci dacă își este diagnosticat copilul? Despre vaccinări în cazul fetelor care ar putea să scape de cancerul de col uterin s-a vorbit, campaniile au fost sau nu eficiente, iar acum se pune din nou problema, pentru că a crescut alarmant numărul îmbolnăvirilor. 

 

“FII ACTIV LA ORICE VÂRSTĂ!”

Fii activ la orice vârstă este proiectul demarat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de muncă cu finanţare din Fondul Social European şi are ca scop reintegrarea pe piaţa muncii a persoanelor de peste 55  de ani.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 1901 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 10 11 2015 Stiri 12 11 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page