MONDO TV

Stiri 31 03 2015

Publicat de: 

1. Primarii din Vale vor ADI de promovare

Primarii Văii Jiului, la inițiativa lui Tiberiu Iacob Ridzi, recent întors dintr-o vizită la Viena, și-au propus să facă funcțională Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Valea Jiului,  iar apoi vor organiza o licitație pentru găsirea unei firme competente care să promoveze oportunitățile noastre.

 

2.FMI decide maine soarta CEH

Fondul monetar international va decide mâine soarta sistemului energetic românesc, adică a celor doua complexe energetice, respectiv Oltenia și Hunedoara. Dacă la ultima vizită, de la începutul lunii februarie, reprezentanții fondului monetar au amânat decizia finală,  de această dată se va ajunge la un consens.

 

3. Pensii mai repede

Poștașul va aduce pensiile în Valea Jiului mai repede în acest an. Premierul Victor Ponta a anunțat că a dispus acordarea acestor venituri înainte de sărbători. Astfel, potrivit unui comunicat remis presei, toate pensiile din Valea Jiului vor fi achitate în scurt timp.

 

4. Se scumpeste apa in Valea Jiului

De la 1 aprilie nu este o păcăleală, ci chiar ziua în care s-a modificat tariful la apa potabilă. Apa va costa mai scump, iar în preț este inclus  procentul de 22%, care reprezintă practic rata inflației.

 

5. Nereguli la Spitalul din Petrosani?

Spitalul din Petroșani are saloane vechi, prost dotate și nu toate lucrurile sunt așa cum ar trebui. Asta spune primarul Tiberiu Iacob Ridzi, după ce a făcut un control la unitatea medicală, după ce a asistat la mai multe episoade care au încriminat spitalul.

 

6. Universitatea din Petrosani, reevaluata

Universitatea din Petroșani a primit din nou bulina roșie! Asta după ce, în cursul săptămânii trecute, o comisie de reevaluare s-a deplasat la Petroșani pentru a studia mai multe aspecte, pe care instituția de învațământ trebuie să le îndeplinească pentru a primi acea acreditare atât de necesară.

 

7. Gradinitele salveaza scoala

Una dintre grădinițlele din Petroșani s-a implicat activ în schimbarea mentalității părinților și, pentru a veni în sprijinul celor care sunt în pragul abandonului școlar timpuriu, încearcă să îi acomodeze pe copii cu școala. Astfel se va pune accent pe îmbinarea jocului cu ideea de școală, pentru că micuții vor lucra la o tablă ca la școală.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1964 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 30 03 2015

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page