MONDO TV

Stiri 30 03 2015

Publicat de: 

1. Expertiză INML pentru Monica Iacob-Ridzi

Judecătorii care s-au ocupat astăzi de cererea de întrerupere a executării pedepsei, a fostului Ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob-Ridzi, au dispus efectuarea unei expertize medico legale la Institutul National de Medicină Legală, în baza căreia se vor pronunța pe 9 aprilie.

 

2. 1,4 lei in plus la gunoi, pentru petrileni

În ultima ședință de consiliu, administrația publică locală a orașului Petrila a aprobat mărirea prețului la gunoiul menajer. Scumpirea este una absolut necesară, asta susține directorul Edil Urban Vasile Costache, care vine cu motive clare, în acest sens.

 

3. Termoficarea se oprește

Agentul termic, prin sistemul centralizat în Valea Jiului, va mai fi furnizat doar până la sfârșitul lunii viitoare. Responsabilii de la Termocentrala Paroșeni au avut o întâlnire cu directorii firmelor de distribuție, din fiecare oraș, a agentului termic și au decis să livreze căldură și apă caldă până după sărbători.

 

4. Se distribuie tichetele sociale de Paște

Cei care și-au depus cerere, ca să primească tichetele sociale de Paște, din partea administrației publice petroșenene, trebuie să știe că de astăzi pot ridica acest beneficiu.

 

5. Doar deratizarea îi mai scapă

Trăiesc ca în Evul Mediu, iar gunoiul și mizeriile pe care le produc i-au determinat pe cei din administrația municipiului Petroșani să ia măsuri drastice. La finalul acestei săptămâni, locatarii din blocurile sociale, care le-au fost date la cheie, acum câțiva ani vor fi supuși deratizării. Mai exact, echipele de la o firmă de specialitate vor da cu soluție pentru insecte și rozătoare, în toate apartamentele din zona Colonie. Aici mai mulți copii s-au îmbolnăvit deja de hepatită, iar focarul a fost depistat exact în blocurile sociale.

 

6. Executorii vor vizita datornicii 

Nu mai este mult până când cei care au acumulat datorii uriașe, pentru că nu au plătit apa, se vor trezi cu executorii la ușă. Decizia a fost luată după ce SC Apa Serv a câștigat mai multe procese cu asociațiile de proprietari, care au acumulat mari datorii. Una dintre acestea este cea din centrul municipiului Petroșani, situată pe Aleea Poporului, care a acumulat sume uriașe pentru neplata apei. Cei care sunt direct vizați trebuie să se aștepte, de acum încolo, să le bată poliția la ușă.

 

7. BANI PENTRU SĂNĂTATE

Sectia de cardiologie din cadrul spitalului judetean de urgenta Deva va avea mai multe paturi noi de terapie intensiva precum si un ventilor ATI. Suma necesara achizitionarii acestora a fost alocata din fondul de rezerva bugetara a Consiliului Judetean Hunedoara pentru anul 2015. 

 

8. ȘTRANDUL DE PE CERNA SE DESCHIDE ÎN MAI

Lucrările la viitorul ștrand din municipiul Hunedoara sunt în toi: mai sunt aproximativ doua luni până la inaugurare. La ora actuală zona pare doar un șantier, unde sunt câteva ziduri ridicate, iar bazinele au prins deja contur. În această vară va deveni unul dintre cele mai moderne ștranduri din vestul țării. Cel puțin asta promit autoritatile locale din Hunedoara. 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1945 ori Ultima modificare Marți, 31 Martie 2015 23:15

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 27 03 2015 Stiri 31 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page