MONDO TV

Stiri 26 03 2015

Publicat de: 

1. A început demolarea minelor

 Toate unitățile Societății de Închideri de Mine au intrat în proces de ecologizare și închidere. De astăzi s-a dat startul primelor acțiuni menite să șteargă tot ceea ce a însemnat activitatea minieră, la unitățile neviabile.

 

2. Ambulatoriul de la Petrila așteaptă mobilierul

  Lucrarile la partea de construcții au fost finalizate, iar acum urmează să vină mobilierul. Vorbim despre ambulatoriul de la Petrila care, în curând va fi mobilat, după ce, în prealabil s-a făcut licitația și s-a desemnat un câștigător.

 

3. Locul deseurilor nu este in preajma ta!

Locul deșeurilor nu este în preajma ta! Pe această deviză administrația petroșeneană încearcă să convingă cetătenii să scape de elecrocasnicele vechi sau stricate din casă. Și, pentru ca totul să fie mai atractiv, cei care vor recicla aparatele vor fi recompensați.

 

4. Haralambie Vochițoiu se dezminte

Senatorul Haralambie Vochițoiu a reacționat la știrea realizată de Mondo TV,  în care un șomer, care a urmat cursuri de specializare la firma Euro Jobs a afirmat că se simte terifiat, datorită faptului că a fost audiat de DNA, din acest motiv.  Politicianul l-a invitat pe șomer la cabinetul său senatorial și a negat că ar mai avea vreo legătură cu firma cercetată de DNA.

 

5. Două decenii și zeci de directori

 Regia Autonomă a Apei Valea Jiului, devenită mai târziu  SC Apa Serv, a fost societatea în care s-au gestionat primele proiecte cu fonduri externe din Valea Jiului. Acum, la două decenii de la înființare, actuala conducere le face o surpriză celor care au gestionat societatea Apa Serv și îi invită la o masă aniversară.

 

6. Basarabia promovată, în Vale, de studenți

Intr-o societate în care tradițiile populare sunt tot mai puțin promovate, basarabenii care studiază la Universitatea din Petroșani ne dau o lecție demnă de urmat. Astfel, în această perioadă, prin tot felul de activități, studenții marchează  97 de ani de la unirea Basarabiei cu România, la Petroșani.

 

7. INVIEREA MANTUITORULUI, SENSUL VIETII CRESTINULUI

 În această seară, peste puțin timp, SALA DE MARMURĂ a PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI PETROȘANI găzduiește un eveniment deosebit, acum, în pragul SĂRBĂTORII ÎNVIERII. Este vorba despre o conferință susținută de Preotul DIMITRIE IVAȘCU – STAREȚUL SCHITULUI STRAJA.

 

8. Herghelia albastră, încă o premieră

A însemnat ceva Revoluția? Am fost pregătiți atunci sau suntem acum? Toate acestea sunt întrebări la care Valeriu Butulescu, autorul piesei de teatru va răspunde sâmbătă, prin premiera absolută “Herghelia Albastră”, pe scena Teatrului din Petroșani. Interesant este faptul că eroul principal din piesă își ucide creatorul.  

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1887 ori Ultima modificare Joi, 26 Martie 2015 20:03

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 25 03 2015 Stiri 27 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page