MONDO TV

Stiri 25 03 2015

2015 25 Mar
Publicat de: 

1.  Crestinii sarbatoresc azi Buna Vestire

 Crestinii sărbătoresc astăzi Buna Vestire, adică ziua în care Fecioara Maria a aflat că îl va naște pe Iisus. Buna Vestire este prăznuită în fiecare an, în Postul Paștelui, și este una dintre sărbătorile pentru care biserica acorda dezlegare la pește.

 

 2. Ceh-ul depinde de ajutorul de salvgardare

Sedința Consiliului de Administrație a Complexului Energetic Hunedoara, desfășurată în această săptămână, a pus în discuție mai multe puncte importante pentru societate. Printre acestea s-au numărat și avizarea ajutorului de salvgardare, atât de necesar pentru funcționarea Complexului.

 

3. S-a făcut asfaltator și a ajuns la DNA

 Din șomer, dornic să se califice pentru o meserie cerută pe piața muncii, a ajuns la DNA. Un bărbat din Lupeni stă cu frica în sân, de fiecare dată când se uită la televizor, de teamă să nu îl salte și pe el mascații, mai ales că a fost chemat la DNA să dea declarații. Omul s-a calificat la firma controlată de Haralambie Vochițoiu și acum e terifiat de gândul arestului.

 

4. Motelul Gambrinus, în flăcări de la horn

 Celebrul Motel Gambrinus, aflat în zona de intrare în Defileul Jiului, a fost la un pas să fie mistuit, azi-noapte, de flăcări. Pompierii au fost alertați de cei cazați în motel și nu au existat victime ale incendiului. Proprietarul a rămas doar cu pagube materiale.

 

5. Dosarul Uricani, fără avocații celebri

 Paula Iacob și asistentul său Daniel Ionașcu nu mai vin la Petroșani să-i reprezinte pe șefii minerilor, acuzați de ucidere din culpă. Contractul lor a fost reziliat la cererea clienților, care au optat pentru alți apărători, iar marți procesul a durat mai bine de 5 ore.

 

 6. Parteneriat pentru asfaltare

 Drumul spre stația de sortare a gunoiului din zona Dâlja va fi asfaltat. Asta după ce ieri, consilierii locali din Petroșani au aprobat parteneriatul dintre Primărie și Consiliului Județean Hunedoara. Astfel, costurile proiectului vor fi suportate de autoritățile județene.

 

 7. ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE

 Mascați, înarmați, persoane urmărite cu câini și focuri de armă. De toate acestea au avut parte, astăzi, hunedorenii care se aflau în fața Primăriei Deva, cu ocazia Zilei Poliției Române. Demonstrațiile oamenilor legii au facut deliciul publicului, în special al copiilor.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2283 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Martie 2015 20:55

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 24 03 2015 Stiri 26 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page