MONDO TV

Stiri 19 03 2015

Publicat de: 

1. 7 oameni intoxicați în casă

La un pas de moarte au fost 7 oameni din Petrila, din cauza unei sobe vechi. Toți au ajuns intoxicați cu monoxid de carbon, joi dimineață la spital și doar o minune a făcut să scape cu viață. Cei 7, printre care un copil de numai două luni, dar și unul de 2 ani, au avut mare noroc, pentru

că i-au salvat vecinii.

 

2. SINMVJ inca mai are de primit bani de la CEH

Datoriile Complexului Energetic Hunedoara catre Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului sunt departe de a fi achitate in totalitate. Astfel societatea a reusit sa isi obtina doar banii pentru plata personalului, nu si cei  pentru plata furnizorilor care asteapta deja de luni bune.

 

3. Pensii și de peste graniță

Au ieșit sau nu la pensie, dar pleacă să își rotunjească veniturile peste granițele țării. Sunt sute de oameni doar în județul Hunedoara, unii care își fac ultimii ani de muncă peste hotare și apoi vin la Casa de Pensii să le recalculeze veniturile.

 

4. Scrisori de Ziua Apei

Duminică, 22 martie, este Ziua Apei, iar copiii, cu sprijinul celor de la Petro Aqua și Sistemul Hidrotehnic al apelor din Valea Jiului ne atrag atenția asupra poluării. Cei mici trimit scrisori și acțiunile de ecologizare abia încep în mai toate orașele Văii Jiului.

 

5. Incepe peticirea si la Petrila

Acest inceput de primavara, cu temperaturi pozitive este numa bun pentru peticirea glopilor aparute dupa deszapezire. De aceasta parere este si firma care a asfaltat strada Republicii din Petrila, si care saptamana viitoare vine pentru a astupa gropile aparute in asfalt.

 

6. „Gunoierul”, premieră la Petroșani

Ați auzit cu toții de serialul tv „Las Fierbinți” ? Ei bine, în aceeași notă de umor, cu multe, multe scene ce încă nu ne-au fost divulgate, actorii de la Petroșani și regizorul Sebastian Lupu ne așteaptă sâmbătă la Petroșani. Va fi încă o premieră la care biletele s-au epuizat înainte de a fi gata chiar afișul piesei.

 

7. FINANŢĂRI NERAMBURSABILE PENTRU FERMELE MICI

Incepand din acest an, fermele mici vor avea posibilitatea de a primi un ajutor financiar nerambursabil de cel mult 15.000 de euro. Prin noul Program National de Dezvoltare Rurala, Romania va avea la dispozitie pana in 2020, doar pentru finantarea fermelor mici, o suma de 150 de milioane de euro.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1951 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 18 03 2015 Stiri 20 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page