MONDO TV

Stiri 16 03 2015

Publicat de: 

1.Accident in lant, vineri la Petrosani

Trei masini avariate si o victima. Acesta este bilantului accidentului creat vineri dupa amiaza pe Bulevandul 1 Decembrie din Petrosani. Soferul vinovat de accident era intr-o stare avansata de ebrietate si nici nu detine permis de conducere.

 

2. Reușim să salvăm Valea, dacă ne promovăm

Recent întors dintr-o vizită într-un parc industrial din Viena, primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a declarat în cadrul unei conferințe de presă că trebuie să reia colaborarea cu restul primarilor din Valea Jiului, ca să promoveze oportunitățile locului. Totul, după ce a constatat în Austria, că parcurile indistriale sunt promovate gratuit de Guvern și că doar așa vom atrage investitori.

 

3. Șoferii bulversați în Defileul Jiului

Unii ar fi avut treabă spre Târgu Jiu, dar nu au plecat. Drumul a fost aproape liber și rar zăreai prin Defileul Jiului câte o mașină, luni dimineață. Șoferii se mirau că pot trece, iar unul dintre ei s-a  declarat uimit că a găsit drumul liber.

 

4. Înot pentru copii la școală

Din septembrie, toți copiii din clasele primare vor avea o oră de înot la școală. Asta vrea Tiberiu Iacob Ridzi la Petroșani, unde caută să dezvolte acest sport, odată ce a pus în funcțiune bazinul didactic.

 

5. Delegație maghiară, la Petroșani

Primarul din orașul înfrățit Varpalota a venit la Petroșani de Ziua Maghiarilor de pretutindeni. Tiberiu Iacob Ridzi și Florin Nicolae le-au fost gazde, iar duminică dimineață au semnat un program comun al activităților din 2015.

 

6. Ingramadeala la vacantele de Pasti

Tot mai multi locuitori din Valea Jiului prefera sa isi petreaca Sfintele Sarbatori Pascale departe de casa. Nu o spunem noi ci agentiile de turism care in aceasta perioada se lauda cu incasari record.

 

7. Apa Serv, dialog cu beneficiarii partea II

Astazi inca un beneficiar nemultumiti a adus reclamatii directorului societatii Costel Avram. Si de aceasta data dialogul a clarificat problema. Chiar daca nemultumirile beneficiarului sunt intemeiate, rezolvarea lor nu tine de societatea care ditribuie apa in Valea Jiului.

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1966 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 23:42

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 13 03 2015 Stiri 17 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page