MONDO TV

Stiri 13 03 2015

2015 13 Mar
Publicat de: 

1. Resmerita afla daca ramane in arest

Astazi, vineri 13, Cornel Resmerita afla daca ramane in continuare in arest preventiv pentru urmatoarele 30 de zile. Primarul suspendat al Municipiului Lupeni este cercetat pentru abuz in serviciu, in Dosarul Gala Bute.

 

UPDATE: Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis revocarea arestarii preventive a primarului municipiului Lupeni, Cornel Resmerita. Acesta va fi pus in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute.

 

2 .Defileul nu se inchide de luni!

Defileul Jiului nu va fi inchis din 15 martie, insa se va circula cu restrictii, asta pentru ca trebuie montate semaforele si indicatoarele rutiere care sa ii indrume pe soferi.Orarul final in care acesta va fi inchis se va stabilii, marti, in urma unei intalniri a reprezentantilor CNADNR cu Prefectul Judetului Hunedoara.

 

3Costel Avram in dialog cu beneficiarii

Astazi, directorul Apa Serv Valea Jiului a fost pus din nou fata in fata cu beneficiarii si problemele lor. Si de aceasta data dialogul a fost calea cea mai buna, care a dus la clarificarea problemelor si gasirea vinovatilor.

 

4. Abatorul de miei, verificat  de DSV

Inspectorii sanitari vin de săptămâna viitoare să verifice condițiile în care vor fi sacrificați mieii la Petroșani. Singurul abator care funcționează în perioada sărbătorii de Paști va fi deschis, imediat ce va primi avizele medicale, iar ciobanii deja și-au anunțat venirea cu miei la piață.

 

5. BOLILE DE SEZON, ÎNCĂ PE VAL

Peste 1.400 de hunedoreni au fost diagnosticati, in ultima saptamana, cu infectii respiratorii acute, dintre care, peste 550 cu pneumonii. Aproximativ 160 de persoane au necesitat internarea din cauza starilor avansate de boala. A fost inregsitrat si primul caz de gripa din acest an. 

 

6. Aerociudați în Parâng

Așteaptă doar un vânt bun și multă distracție. Zeci de împătimiți ai zborului cu parapanta vin, în acest week-end, în Parâng să participe la ediția cu numărul 15 a carnavalului aerociudaților. Distracția și buna dispoziție sunt premiile de care se vor bucura toți.

 

7. Promovabilitate buna la simulari

Peste 40% dintre elevii claselor a XII-a din judetul Hunedora, au reusit sa obtina note de tracere la simularile de saptamana trecuta. Procentul promovabilitatii inregistrat anul acesta a crescut conderabil, comparativ cu ultimii ani.

 

8. Somnic pufos! Dar cât?

Vrem să dormim mai mult, mai ales dacă ceasul deșteptător sună în zori. Astăzi, vineri 13, este ziua mondială a Somnului, o zi în care toți ar fi trebuit, dacă nu să dormim mai mult și mai bine, să ne gândim mai mult la beneficiile somnului și să ne asigurăm că nu ne punem sănătatea în pericol.

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2118 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2015 20:15

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 12 03 2015 Stiri 16 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page