MONDO TV

Stiri 27 05 2015

Publicat de: 

1. Ministrul Gerea chemat în Valea Jiului

Protestul minerilor din Valea Jiului ia amploare  și, după o zi și o noapte, ortacii au obținut promisiunea că vor discuta față în față cu ministrul Energiei Andrei Gerea. Trei lideri de sindicat sunt în greva foamei și, dacă la Lonea nu au intrat în subteran decât cei care măsoară gazele, la Vulcan, preparația Coroiești și Lupeni ortacii au oprit lucrul pe rând.

 

2. Protestul s-a extins în curtea CEH

După o noapte și o zi petrecute la poarta mine, minerii de la Lonea au plecat pe jos spre Petroșani. A fost momentul când, inclusiv la mina Livezeni ortacii au întrerupt lucrul în semn de solidaritate și în Valea Jiului, în curtea CEH, este așteptat ministrul Gerea. Constantin Jujan, directorul egneral al CEH a coborât printre mineri. 

 

3. AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU  BACALAUREAT

În această săptămână mii de absolventi din judetul Hunedoara  au început să se  înscrie pentru a sustine examenul de bacalaureat. Cei care doresc sa sustina examenul maturitatii in aceasta vara, se pot inscrie pana vineri, 29 mai, la unitatile de invatamant absolvite.

 

4. Ridzi va pedala de ziua mediului

Saptamana viitoare primarul Municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi invita cetatenii la o miscare in aer liber, cu bicicleta.Actiunea va avea loc cu ocazia sarbatoririi zilei mondiala a mediului.

 

5. „Vechi povești minerești”, auzite acasă

I.D. Sîrbu a prins glas și suflet și totul a fost posibil grație unui actor de excepție, care a crezut, așa cum spune el, în Moș Crăciun. Zoltan Butuc a realizat un audio book despre care Ion Barbu spune că este ceea ce Sîrbu și-ar fi dorit pentru copiii din acest loc și prin vocea sa a reușit să-l învie cu adevărat.

 

6. Tabără de arte vizuale la Petroșani

Studenți din mai multe centre universitare din țară sunt în aceste zile la Petroșani. Este momentul Taberei Studențești de Arte Vizuale, tabără care a ajuns la cea de a XIV-a ediție.

 

7. Zambetul, un dar nepretuit

Astazi copii speciali ai Vaii Jiului de la Casa Policina au avut parte de o petrecere de neuitat. Zambetele si bucuria lor se datoreaza unui umil gest facut de cei care in ultimele saptamani au donat cate un banut in urmele intalnite in restaurantele, cafenelele si magazinele din Municipiul

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 157752 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2015 00:34

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 26 05 2015 Stiri 28 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page