MONDO TV

Stiri 22 05 2015

2015 22 Mai
Publicat de: 

1. Hunedoara am mai rămas o mână de oameni

Sub sloganul Hunedoara suntem noi, puțin peste 1.000 de oameni s-au adunat în jurul prânzului la Petroșani în fața Primăriei din localitate. Nu au fost mulți și au fost zvonuri că minerii ar fi fost amenințați să nu participe, dar, pe ritmuri de muzică populară, au dansat, alături de liderii minerilor, până și actorii de la Teatrul I.D. Sîrbu din localitate.

 

2.Hunedoara suntem noi!

Organizat de sindicatul reprezentativ Muntele, Mitingul Hunedoara suntem noi a adus astazi in fata casei de Cultura din Petrosani, sindicate din toate domeniile de activitate ale judetului. Astfel reprezentanti ai invamantului, sindicatul politistilor romani dar si federatia mine, petrol, gaze a fost alaturi de hunedoreni. 

 

3. Doi morți în casă la Petroșani

Doi oameni, mamă și fiu, au fost găsiți fără suflare de celălalt fiu al femeii, vineri dimineață. Tragedia a cutremurat întreg cartierul care nu înțelege ce s-a întâmplat. Criminaliștii și medicii legiști urmează să stabilescă ce s-a petrecut în acel apartament.

 

4. Memoriu catre Iohannis si Ponta

Situatia critica prin care trece Valea Jiului va ajunge din nou la  urechile Presedintelui Klaus Iohanis si a premierului Victor Ponta. Asta dupa ce ieri consilierii de la Petrila alaturi de primarul Ilie Paducel au trimis inca un memoriu, pentru sustinerea Minei Lonea.

 

5. ALOCAŢIILE COPIILOR  AU CRESCUT  LA 84 DE LEI

După ani buni în care un elev din România primea o alocaţie de doar 42 de lei schimbarea mult aşteptată s-a produs. după ce proiectul nu a  trecut luni de plenul senatului, deputaţii au votat majorarea alocaţiilor elevilor la  84 de lei.

 

6. Preparațiile, raiurile magneților

Fostele preparații minerești, locurile unde cândva se sorta și spăla cărbunele scos din minele din Valea Jiului, rămân în continuare atracția preferată a magneților. Hoții de fier vechi încă se pot bucura de prada în care sapă zilnic, pentru că ecologizarea acestor perimetre nu va fi făcută încă.

 

7. Meseria, bratara de aur

Meseria, este bratara de aur asta o stim cu toti dar mai ales elevii ”Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Petrosani”, care pot fi nummiti norocosi deoarece invata aici. Ce optiuni scolare  a pregatiti colegiul pentru viitorul an scolar aflati din materialul urmator.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 7819 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2015 19:16

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 21 05 2015 Stiri 25 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page