MONDO TV

Stiri 19 05 2015

2015 19 Mai
Publicat de: 

1. Protest generat de sindicate la Livezeni

70 de ortaci de la Exploatarea Miniera Livezeni au refuzat asta sa intre in sut. Nemultumiti de situatia Ceh,si agitati de liderii lor de sindicat, minerii au cerut explicatii directorului General Constantin Jujan.

 

2. Nu s-a născut în pielea lui

A început liceul ca fată şi îl termină ca bărbat, dar nimeni nu ştie cum i-a fost până acum. O tănără din Petroşani este primul caz din judeţul Hunedoara şi printre primele 3 din ţară care reuşeşte, în baza unei hotărâri judecătoreşti şi cu acte medicale, trecând peste incompetenţa psihologilor, să devină ceea ce este cu adevărat de la naştere: bărbat.

 

3. DN 7A-predat constructorului

Drumul national 7 A ce face legatura intre Petrosani si judetul Valcea a fost predat constructorului. Astfel in urmatoarele zile artera rutiera va intra in santier.

 

4. Eroii, comemorați la Petroșani

De Înălțare, eroii vor fi comemorați la Petroșani, în cimitirul eroilor din localitate. Edilii locali își amintesc mereu de cei care sunt îngropați în acest loc și, ca de fiecare dată, vor avea loc eremonii în memoria lor.

 

5. BURSE SPECIALE PENTRU STUDENŢI

Sute de elevi din municipiul Hunedoara au participat ieri la evenimentul „Punţi de legătură şi parteneriate între mediul  de afaceri şi instituţiile de învăţământ”, eveniment în timpul căruia a fost prezentată oferta de studii a Facultăţii de Inginerie din Hunedoara. Mai mult compania Arcelor Mittal şi deputatul Carmen Hărău au anunţat că, din toamnă, vor acorda 18 burse pentru elevii merituoşi.

 

6. ZIUA EROILOR, SĂRBĂTORITĂ LA EPISCOPIA DEVEI ȘI HUNEDOAREI

cadrele militare de la sase garnizoane din judeţul Hunedoara  au fost sărbătorite, astăzi,printr-o slujbă organizată la Episcopia Devei si Hunedoarei. Acţiunea a avut o  dubla semnificatie istoricã si religioasã. La eveniment au patricipat 74 de cadre militare, care au primit binecuvîntareaPreasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei șiHunedoarei.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 8457 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 18 02 2015 Stiri 20 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page