MONDO TV

Stiri 18 02 2015

Publicat de: 

1.    Deputatul Resmerita-conflic penal de interese

Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia s-au pronuntat in cazul Deputatului Resmerita si Autoritatea Nationala pentru Integritate. Astfel, Cristian Resmerita a comis un conflic penal de interese angajandu-l pe fratele la biroul sau parlamentar.

 

2.    Salvati Valea Jiului! 

Ziua de 22 mai cand va avea loc Mitingul menit sa salveze mineritul si Valea Jiului este tot mai aproape. Fapt pentru care incepand de astazi sindicalistii de la Muntele au inceput o campanie de constientizare a populatiei despre ce ar putea insemna Valea Jiului si Judetul Hunedoara fara minerit.

 

3.    Surpare – groapă de gunoi

Până încep reparațiile, surparea ce s-a produs pe drumul dintre Petroșni și Jieț este acoprită cu obiecte aruncate la întâmplare. Drumul este extrem de degradat, terasamentul cedează în fiecare zi, dar până la începerea lucrărilor, localnicii au găsit de cuviință să transforme locul în groapă de gunoi. 

 

4. Chineza pentru toți

Se tot vorbește despre faptul că Republica Chineză a ajuns în topul mondial și, dacă noi nu știm altceva decât că mâncarea lor este bună, acum este momentul să aflăm mai multe. La Universitatea din Petroșani oricine poate urma un curs de alfabetizare și deja numărul cursanților este în creștere.

Studenții, elevii, dar nu numai ei sunt așteptați în fiecare zi desâmbătă.

 

5. Șef nou, idei noi

Serviciul de Impozte și Taxe de la Petroșani are o nouă conducere și, noul șef vrea să refacă sistemul de plată on line pentru clienții din acest oraș. Alin Gal a mai lucrat în acest serviciu și acum spune că a început lucru tocmai cu sistemul on –line pentru a veni în sprijinul celor ce vor să își achite taxele astfel.

 

6. Proiectul de reabilitare finalizat 75% 

Nici nu au putut visa vreodata la asfalt pe strada iar acum il au pana la porta.Vorbim despre locuitorii din Colonia Brateanu a orasului Petrila dar si alte zone din oras care acum  pot spune ca traiesc in secolul XXI, departe de cizme si noroi de altadata devenit obisnuinta.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 8475 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2015 18:32

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 15 05 2015 Stiri 19 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page