MONDO TV

Stiri 13 05 2015

2015 13 Mai
Publicat de: 

1. PROTEST SPONTAN LA TERMOCENTRALA MINTIA

Dupa ce ieri au pichetat sediul Prefecturii Hunedoara, astazi, peste 200 de energeticieni de la Termocentrala Mintia au declansat un protest spontan, in curtea institutiei. Doar ca, la sosirea jurnalistilor, acestia nu au mai fost lasati sa protesteze la intrarea in termocentrala, ci undeva intr-un colt, feriti de ochii presei. Dupa cateva ore de asteptare, la solicitarea ministrului energiei, directorul Complexului Energetic Hunedoara, Constantin Jujan, a ajuns, din Valea Jiului, la Mintia, pentru a purta discutii cu protestatarii.

 

2. Primele de vacanta ale ortacilor inca o dilema

Primele de vacanta ale minerilor si energeticienilor sunt inca o dilema pentru care foarte greu se va gasii rezolvare. Astfel, procesele din justitie si ordonantele de guvern care se contrazic ii impiedica pe angajatii Ceh sa plece in vacanta.

 

3.ENERGETICIENII AU IEŞIT ÎN STRADĂ

Peste 350 de angajati ai Termocentralelor Mintia si ai Paroseni au pichetat ieri dupa-amiaza sediul Prefecturii judetului Hunedoara. Oamenii  au protestat fata de situatia dificila  in care se afla Complexul Energetic Hunedoara si au  vrut astfel sa atraga atentia Guvernului asupra

nesigurantei in care isi desfasoara activitatea si a temerilor ca multi dintre ei si-ar putea pierde locurile de munca.

 

4. Petroșani : Opoziția nimicită de alianța PSD –UNPR- PC 

Doar Noul PNL mai face opoziție acum la Petroșani și consilierii de aici care se află acum la guvernare au un plan de bătaie, așa încât toate hotărârile de consiliu să fie votate. Cei de la putere și-au ales și un comitet director, condus de viceprimar, iar primarul este tot de partea lor.

 

5. Colonia Petrosani in plin proces de peticire

Strazile din Colonia Municipiul Petrosani au fost dintotdeauna punctul slab al autoritatilor de aici. Din fericire pentru locuitorii de aici, un proiect major va schimba aduce si in aceasta zona asfalt pentru toate strazile.Pana atunci cateva strazi sunt in santier, pentru peticire.

 

6. Cantina socială reabilitată și redeschisă

Peste 90 de oameni mănâncă din banii publici ai locuitorilor din Petroșani. Sunt susținuți de cantina socială din Colonia Petroșani, care nu a funcționat o jumătate de an, iar până acum oamenii au primit doar hrană rece. Reabilitarea a fost finalizată și, imediat cum se apropie ora la care vine masa, zona este populată de cei care vin să își ia porția zilnică.

 

7. Gara noastră tristă

Cu un aspect prăfuit, câteva becuri vechi, o voce răgușită ce răzbate dintr-un difuzor și câteva vagoane trase de locomotive. Așa ne întâmpină stația din Petroșani și acum, iar călătorii ignoră peroanele roase de timp și delimitate cu var pe alocuri. Nimic nu s-a făcut de ani de zile în acest loc ce ar trebui să fie o adevărată poartă spre zona turistică a Văii Jiului.

 

8. ”Litoralul pentru toti” prinde in Vale

Programul Litoralul pentru toti are prindere si in Valea Jiului. Asta putem spune dupa ce mai multi locuitori din aceasta zona si-au cumparat deja o vacanta la mare. Care sunt tarifele si pana cand va puteti face o rezervare pe litoralul romanesc aflati din materialul urmator.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 5928 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 12 05 2015 Stiri 14 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page