MONDO TV

Stiri 08 05 2015

2015 08 Mai
Publicat de: 

1. Monica Iacob Ridzi amanata din nou

Magistratii de la Tribunalul Ilfov au manat din nou astazi solicitarea fostului ministru al Tinerului si Sportului Monica Iacob Rizdi de intrerupere a executarii pedepsei de 5 ani cu inchisoare. Astfel, judecatorii se vor pronunta pe data de 5 iunie.

 

2. Cântare pentru salvarea pădurilor și a străzilor

Mai sunt foarte puține zile și nicio mașină de tonaj nu va mai avea acces pe străzile din Valea Jiului fără să plătească. De câștigat au pădurile, tăiate tot mai mult în ultima vreme și străzile, refăcute mereu din cauza gropilor adânci create de mașinile de mare tonaj. Două cântare de mare tonaj vor fi amplasate în cele două extremități ale Văii Jiului în cel mai scurt timp.

 

3. Distractie pe seama batranilor, la Petrila

Nesimtirea atinge cote maxime in randul anumitor tineri din orasul Petrila, care batjocoresc batranii in ultimul hal. Mai mult mandrii de ceea ce fac, aceastea isi filmeaza ispravile iar mai apoi le posteaza pe un cunoscut site de socializare pentru a devenii vedete.

 

4. Tot mai multi castigatori

Veste rea pentru potentiali castigatori la Loteria Bonurilor Fiscale. Numarul acestora creste in continuu. Daca la nivel national exista pana acum 15000 de castigatori dintre acestia 200 sunt doar in Valea Jiului

 

5. Au cerut canalizare și au primit-o gratuit

Mai mulți oameni care locuiesc în Lonea, pe o stradă lăturalnică a orașului, au crezut că nu vor avea niciodată parte de canalizare, dar au fost surprinși să constate că s-au înșelat. S-au trezit cu asfaltatorii la poartă și oamenii credeau că acum nu mai au șanse să își facă și canalizarea, dar acum se declară mulțumiți. 

 

6. Festivalul vostru, al adolescenților

S-a dat startul Festivalului vostru, al adolescenților. Gongul a sunat vineri deschiderea și, timp de 3 zile suntem așteptați să susținem tinerii talentați de pe scenă. Duminică seară are loc festivitatea de premiere și, tinerii pe care îi putem vedea aici sunt, cu siguranță, viitoare nume sonore ale scenei românești.

 

7. Simpozion stiintific din nou la UPET

Pentru al 13-lea an Universitatea din Petrosani este din nou gazda simpozionului national ”student,stiinta, societate” .Ca si in anii trecuti la aceasta competitie au participat studentii din intreaga tara.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 4890 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2015 21:09

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 07 05 2015 Stiri 11 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page