MONDO TV

Stiri 06 05 2015

2015 06 Mai
Publicat de: 

1. Banii europeni, încetiniți de birocrație

Degeaba se bate monedă să atragem fonduri de la Uniunea Europeană! Toate sunt vorbe în vânt și asta o constată cei care au luat bani, au finalizat lucrări și acum stau șiașteaptă ca ministerul Fondurilor Europene să știe ce are de făcut. Situația este cât se poate de reală și o găsim la operatorul de apă din Valea Jiului.

 

2. Stomatolog pentru copii la Petrila 

Cariile și igiena orală nu mai sunt o problemă pentru copiii din Petrila.Aici au început consultațiile gratuite pentru cei mici în primul cabinet deschis special pentru ei. Totul a fost posibil, după ce orașul a rămas fără singura  unitate medicală ce a funcționat cândva acolo.

 

3. O clasa de campioni...

Sunt mandria scolii si a intregii comnitati. Vorbim despre mai multi elevi de la scoala Gimnaziala Avram Stanca care muncesc necontenit pentru a obtine un loc pe podium. Cine sunt acesti campioni, aflati din materialul urmator.

 

4. Votează pentru educație!

Votează pentru educație! Sună electoral, dar e mai mult decât un slogan adresat alegătorilor. Este, practic, un strigăt mondial pentru a atrage atenția că sărăcia ne ține copiii departe de educație. O astfel de acțiune se desfășoară la Petrila, în colaborare cu organizația Salvați Copiii, care a reușit să facă minuni în acest sens.

 

5. Haideti sa pedalam pentru Edy!

Iubitorii sportului si nu numai pot face sambata un mare bine lui Edy,  un baietel in varsta de 5 ani din Petrila care sufera de o boala rara de leucemie. Astfel, asociatia San Montan in colaborare cu Primaria Petrila vor organiza o competitie de montain bike, unde participantii pot face donatii pentru a il ajuta pe Edy sa mearga la operatie.

 

6. ATENŢIE LA CĂPUŞE

Odată cu venirea anotimpului cald toată lumea iese la iarbă verde. trebuie însă să avem grijă unde ne aşezăm pentru că există riscul de a pleca acasă şi cu o muşcătură de căpuşă.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 8255 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2015 23:52

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 05 05 2015 Stiri 07 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page