MONDO TV

Stiri 05 05 2015

Publicat de: 

1. Monica Iacob Ridzi despre 2 mai și detenție

Pe blogul personal, la o zi după ce în întreaga lume a fost sărbătorită Ziua Tineretului, Monica Iacob Ridzi, aflată în penitenciar, a scris câteva rânduri. Fostul ministru al tineretului a vrut să arate că sărbătoarea a fost uitată la noi în țară și că este singura care plătește pentru că a respectat legea.

 

2. CARDUL DE SĂNĂTATE V.S. OMUL DE RÂND

Sistemul de activare a cardurilor de sănătate a „pornit” cu stângul încă din prima zi a lunii mai. Asta confirmă şi blocarea serverelor la doar 20 de minute de la deschiderea programului. Deşi au fost deblocate parţial, serverele nu au putut face faţă nici astăzi numărului mare de solicitanţi.

 

3. Singuri, dar ajutați de comunitate

Peste 600 de copii din Petroșani au început un proiect, care vine să îi sprijine după ce au rămas fără  părinți. Grupul țintă este format din copiii ai căror părinți au plecat peste hotare și aproape că i-au abandonat, iar ei sunt învățați că școala nu este locul de care să se teamă și să-l părăsească la prima.

 

4. Drumețiile, în locul internetului

Să lase ecranul calculatorului, ori al telefonului mobil și să își cunoască zona în care trăiesc. Asta vor  câțiva salvamontiști din Straja să facă pentru copiii și tinerii din zona Văii Jiului și nu numai. Cei

care li se vor alătura au ocazia să învețe să facă de mâncare la munte, dar și să afle că la noi, în zonă, sunt locuri unice în lume, ce merită văzute.

 

5. Mana de la mana pentru bransare

Au reteaua de canal in fata casei si tot nu se branseaza. Vorbim despre mai multi locuitorii din Vale care nici acum nu sunt brantati la sistemul de canalizare. Pentru ei conducerea Apa Serv are o solutie favorabila care deja a inceput sa si fie pusa in practica.

 

6.Ziua familiei va fi sarbatorita la Petrosani

Sala de marmura a municipiului Petrosani va fi la mijlocului acestei luni gazda unui eveniment dedicat Zilei Familiei. Astfel, in cadrul manifestarilor organizate cu acest scop mai multe familii care implinesc 50 de ani de casnicie vor fi premiate.

 

7. „VACANŢE LA ŢARĂ” FĂRĂ PENSIUNI DIN JUDEŢ

De la începutul acestei săptămâni, a debutat un nou program turistic: Vacante la tara. Insa, se pare ca tour-operatorii din judetul nostru nu sunt interesati sa isi promoveze afacerile, astfel ca nicio pensiune din judet nu s-a inscris in program.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 8434 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2015 23:41

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 04 05 2015 Stiri 06 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page