MONDO TV

Stiri 04 05 2015

Publicat de: 

1. Iohannis notificat de mineri să convoace CSAT

Președintele Klaus Iohannis va fi notificat de minerii din Vaalea Jiului ca să convoace Cosililul Superior de Apărare al Țării, pentru problema CEH. Documentul a fost trimis luni de membrii Sindicatului Muntele pentru că problema Complexului Energetic Hunedoara este, în opinia lor, una de interes strategic național.

 

2. Subprefectul Judetului Hunedoara a demisionat 

Gabriel Samoilescu, subprefectul judetului Hunedoara a demisionat. Problemele personale par sa il fi determinat pe acesta sa puna punct mandatului.

 

3. Inchiderea DN7A- chestiune de zile 

Drumul national 7 A ce face legatura intre Petrosani si Voineasa este pregatit sa intre in santier.Chiar daca masuratorile topografice s-au facut si practic ar putea incepe lucrarile, acestea sunt amanate de niste harti.

 

4. Oierii ard lâna, până vine soluția tehnică

Crescătorii de oi din Valea Jiului sunt într-o situație extrem de delicată, ei fiind nevoiți, în ultimii ani, să arunce pe foc lâna și pieile oilor. Asta, chiar dacă primăria din Petrila are un proiect de valorificare a acestor materiale, altă dată extrem de valoroase. Doar că specialiștii sunt așteptați să vină cu soluția tehnică.

 

5. HAOS PE PODUL DE LA ŞOIMUŞ

Pe lângă faptul că lucrările la podul de la Şoimuş inainteaza greoi, iar nervii soferilor care tranziteaza acest sector sunt intinsi la maximum, au aparut si gunoaiele. Totodata, cei care profita de aceasta situatie sunt, se pare, comerciantii, care au iesit si ei sa faca un ban.

 

6. PARADA PORTULUI POPULAR

Ediția din acest an a Serbărilor Devei le-a oferit posibilitatea hunedorenilor prezenți în centrul municipiului să asiste la o mulțime de evenimente inedite. Printre cele care s-au bucurat din plin de atenția publicului s-a numărat și parada costumelor populare. Aceasta a avut loc duminică, în deschiderea spectacolului de folclor.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 8158 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2015 16:28

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 01 05 2015 Stiri 05 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page